2022. október 04., kedd

Raiola beajánlotta a PSG tehetségét a Milannak

-

Olasz sajtóhírek szerint a legutóbbi személyes találkozó alkalmával Mino Raiola javasolta a Milan vezetőségének az egyik ügyfelének leigazolását.

Raiola a múlt héten a klub főhadiszállásán, a Casa Milanban járt és találkozott a Milan vezetőségével. A megbeszélésen elsősorban Alessio Romagnoli szerződésének meghosszabbítása volt a téma. A találkozó pozitívan zárult, de úgy tűnik, hogy a csapatkapitányon kívül egy másik játékos is szóba került.

A SportItalia jelentése szerint Raiola beajánlotta a Paris Saint-Germain tehetségét, Xavi Simonst a Milannak. A 18 esztendős támadó-középpályás érdekeit Raiola képviseli és a játékosnak 2022 nyaráig szól a szerződése a párizsi alakulattal.

A PSG június óta új szerződést kínált Simonsnak, azonban a felek között eddig még nem született megállapodás a hosszabbításról. Könnyen lehet, hogy Raiola elviszi a fiatal holland tehetséget Párizsból. Xavi az idei szezonban a PSG U19-es csapatában 4 meccsen 2 gólt szerzett és 4 gólpasszt osztott ki az UEFA Ifjúsági Ligában. Ráadásul a holland U19-es válogatottban is remekel: a novemberi Eb-selejtezőkön 3 meccsen 3 gól és 2 gólpassz volt a mérlege.

Xavi Simons kilenc évig az FC Barcelona utánpótlásában nevelkedett és 2019-ben ingyen szerződött a Paris Saint-Germainhez, miután lejárt a szerződése.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ez még nem döntötte el, hogy fiú akar lenni vagy lány. Mivel a Milannak mindkét nem által van csapata így érthető miért akarná ide hozni ez a dagadt féreg. Válasz: Nem.

    Komolyra fordítva a szót el tudjátok azt képzelni, hogy kijátszották a Barcát majd a PSG-t és a Milannal nem ugyan az lenne?! Én nem. Zsoldosokra nincs szükségünk.

    • Kezdjük azzal, hogy valamilyen szinten minden idegenlégiós zsoldos.
      Kicsit vonatkoztassunk el Raiola-tól. Szvsz hatalmas tehetség a srác, ráadásul ingyen lenne. Semmi bukó nincs rajta. Kötünk vele egy 3-5 éves szerződést, ha valaki bejelentkezik érte, akkor meg vigyék, ha menni akar. Profittal eladtuk. Itt más lenne a helyzet, mint Donna esetében, aki nálunk nevelkedett és kapta meg a bizalmat 16 és fél évesen, a klub pedig egy petákot sem kapott érte.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS