Zlatan Ibrahimovic szerint a csapat nem érdemelte meg a pontszerzést a Porto elleni meccsen és ez volt a leggyengébb teljesítményük a Bajnokok Ligájában a szezonban.

A számos kulcsemberét nélkülözni kényszerülő piros-feketék kedden 1-0-ra kikaptak a Porto otthonában a BL-csoportkör harmadik fordulójában. A csereként pályára lépő Ibrahimovic nyilatkozott a lefújást követően és elmondása szerint a Porto megérdemelten győzött.

“Nem érdemeltünk pontot és ez volt az eddigi leggyengébb játékunk a Bajnokok Ligájában, de ilyen a futball. Nulla ponttal állunk a csoportban, azonban nem dőlt össze a világ, folytatnunk kell. A csapatból sok játékosnak ez volt az első mérkőzése a BL-ben, fejlődni és tanulni kell. Az itt szerzett tapasztalatok hasznosak lesznek a bajnokságban is.” – mondta Ibra.“Nagyon sok hiányzónk volt, de ez része a futballnak. Én csak nemrég tértem vissza és örülök, hogy pályára léphettem. Még szükségem van egy kis játékidőre, hogy formába lendüljek. Minél többet játszom, annál jobb leszek. Nem akarok kifogásokat keresni, a következő mérkőzésen jobban kell teljesítenünk. Három meccs van hátra, nagyot küzdöttünk a BL-szereplésért és amíg van esélyünk, addig nem szabad feladni. Sajnos ezt a meccset elveszítettük, de magabiztos vagyok.”

“Ezek a mérkőzések a fejlődést szolgálják. Nem szabad elveszíteni az önbizalmunkat. Mi vagyunk a Milan és meccseket kell nyernünk a Bajnokok Ligájában is, nem csak a bajnokságban.”

A csapat a következő fordulóban november 3-án a Portót fogadja a San Siróban a BL-csoportkör negyedik játéknapján. A B-csoportot a Liverpool vezeti 9 ponttal, a második az Atlético Madrid 4 ponttal és a harmadik helyen a Porto áll szintén 4 pontot szerezve. A Milan három meccsen három vereséggel a negyedik.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem probléma!
    A BL még nem a mi szintünk!
    Nyerjük meg inkább a Scudettot, arra teljesen reális esélyünk van!

    Forza ragazzi!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet