Olasz sajtóhírek szerint a Milan vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat Theo Hernándezzel egy hosszú távú szerződésről, ráadásul rajta kívül további két alapember is hosszabbíthat.

A klub a múlt héten megállapodott Alexis Saelemaekersszel, aki további két évvel hosszabbított és egészen 2026-ig kötelezte el magát a Rossonerihez. A belga válogatott játékos úgy írt alá, hogy a sajtó egyáltalán nem szerzett tudomást a tárgyalásokról és most további két játékos követheti.

Alessandro Jacobone, a RadioRossonera sportújságírója arról számolt be, hogy a Milan tárgyalásokat folytat Hernández hosszabbításáról. Theo aktuális szerződése 2024-ig szól és hamarosan 2026-ig írhat alá. A Corriere dello Sport megerősítette, hogy a tárgyalások előrehaladott szakaszban járnak.A 24 éves balhátvéd immáron a Milanban és a francia válogatottban is fontos láncszem, így nem meglepő, hogy a kiváló teljesítményére számos európai topklub is felfigyelt az utóbbi időben. Ennek hatására bő két és fél évvel a szerződésének lejárta előtt a klub már a hosszabbításon dolgozik.

Ugyanakkor nem Hernández az egyetlen kulcsember, akivel egyeztet a Milan. Portugál sajtóhírek szerint Rafael Leao új kontraktusa is terítéken van a Casa Milanban. Ő szintén további két évvel, 2026. június 30-ig írhat alá a piros-feketékhez. Eközben Daniele Longo, a Calciomercato újságírója közölte, hogy Ismael Bennacerrel is megkezdték a tárgyalásokat Paolo Maldiniék.

Leao az idei szezonban meghatározó játékossá nőtte ki magát a támadó-szekció bal szélén és az Atalanta elleni gólja után legutóbb egy gólpasszal vette ki a részét a Verona elleni győzelemből. A 22 éves futballista 10 tétmeccsen 4 gólnál és 2 gólpassznál jár az aktuális idényben és nemrég a portugál válogatottban is bemutatkozott.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Így kell ezt. Három kulcs játékos, itt kell őket tartani. Többiek szerződése meg elég jól áll. Maldini kezd felnőni lassan minden téren mint vezető.

    Kessien már kár aggódni, szerintem mind tudjuk mi lesz a vége. Láttuk tavaly kétszer is. Nem kell kétségbe esni, télen fixaljuk le a helyettest aztán mehet a csontparti ha annyira derogal maradni.

    Romagnoli maradhat esetleg, nála az a kérdés hogy megéri e. Még a jelenlegi fizuja is magas, és nem hiszem hogy ne találnánk tőle jobb képességű védőt relatíve alacsony áron. Tomori, Kjaer sokkal jobbak. Kjaer helyére kell majd valakit nézni a nyáron és nincs gond.

    Alakul ez. A csapat magja még mindig fiatal, lehetőséggel teli. Hozzájuk kell 2-3 jó játékos és akkor jövőre a Blben is lehet keresnivalója a társaságnak.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet