2022. november 29., kedd

Giroud: “Jelenleg 90%-os állapotban vagyok”

-

Olivier Giroud boldogan nyilatkozott a Verona elleni siker után és elmondta, hogy jelenleg 90 százalékos állapotban érzi magát a hátproblémája után.

A 35 éves csatár egy góllal vette ki a részét a Verona elleni 3-2-es győzelemből és az 1994/95-ös szezon óta ő a Milan történetének ötödik játékosa, aki az első két hazai mérkőzésén három gólt szerzett a Serie A-ban, korábban erre csak Olivier Bierhoff, Alexandre Pato, Mario Balotelli és Carlos Bacca volt képes Rossoneri-mezben.

“Régóta vártam erre a pillanatra, hogy visszatérjek a pályára. Az első félidőben nehéz volt játékba jönni, de nagyon fontos volt, hogy a szünet után reagálni tudtunk. Jelenleg úgy érzem, hogy 90 százalékos állapotban vagyok. A hátam rendben van és ennek örülök. Ugyan a bokámmal néha akad probléma, de ez már évek óta így van. Az előző meccseken frusztrált voltam, hogy nem tudtam pályára lépni, de egyre jobban érzem magam.” – mondta Giroud.

“Pioli szavai az öltözőben? Az első félidőben hiányzott belőlünk az agresszivitás, az elszántság és a minőség. Az edző a szünetben azt mondta, hogy ennél csak jobban teljesíthetünk a második félidőben és sikerült is.”

“Tudtam az első félidő végén, hogy még egyáltalán nincs vége a mérkőzésnek. Túl sok párharcot veszítettünk, így a szünet után agresszívabban kellett játszanunk. Nagyszerű érzés volt a szurkolóink előtt győzni, nagyon boldog vagyok. Ibrahimovic? Nagyon kedvelem őt. Zlatan egy kiváló játékos és remélem, hogy még sokszor fogunk együtt játszani.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS