2022. december 02., péntek

Diaz pozitív tesztet produkált – hivatalos

-

A Milan a hivatalos honlapján közleményben számolt be a hírről.

Brahim Diaz pénteken pozitív COVID-tesztet produkált, amelynek kövekeztében biztosan nem léphet pályára a szombati Hellas Verona elleni mérkőzésen. A klub közleménye szerint a 22 esztendős támadó-középpályás jól van és elkülönítették a többiektől.

Már előzetesen is kérdéses volt Diaz játéka szombaton, ugyanis Stefano Pioli megerősítette, hogy nem érezte jól magát – és mint később kiderült, egy nappal a következő meccs előtt elkapta a koronavírust. A várakozások szerint Daniel Maldini fog kezdeni a helyén a Verona ellen.

A Milan arról is beszámolt, hogy Brahimon kívül a teljes csapatnak és a szakmai stáb tagjainak is negatív lett az elvégzett tesztjük. A Verona elleni meccs előtt ismét tesztelni fogják a csapatot, valamint szorosan figyelemmel kísérik a játékosok állapotát. Mivel Diaz csütörtökig a csapattal edzett, így fennáll annak a veszélye, hogy akár több csapattársa is elkaphatta tőle.

Szerdán a francia válogatottól visszatérő Theo Hernándeznek lett pozitív a tesztje, így néhány nap leforgása alatt második meghatározó játékosát veszítette el Stefano Pioli a soron következő mérkőzések előtt.

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az Internek vagy valamien más olasz csapatnak a múlt szezonban nem volt elhalasztva az egyik meccse mert túl sok pozitív volt? Ha túl sok a sérült nem lehet halasztást kérni? Főleg így hogy a nagyrésze a válogatottság alatt szedte össze a dolgokat? Már komolyan lassan nem lesz kivel felállni. Lehet jobb lenne meglátogatni a fennmaradt játékosoknak Theot meg Diazt és karanténba zárni az egész csapatot és addig a sérültek is felépülnek.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS