Néhány nap leforgása alatt a harmadik játékos sérült meg a Milanból.

Úgy tűnik, hogy szeptember után októberben sem kerülik el a sérülések a Milant. A múlt hét végén Davide Calabria enyhe izomfáradtság következtében kihagyta a Belgium elleni bronzmeccset és elhagyta a válogatott edzőtáborát, míg hétfőn Junior Messiasnál diagnosztizáltak combizom sérülést.

A Corriere dello Sport információi szerint Daniel Maldini személyében újabb játékos csatlakozik a sérültek listájához, miután megsérült az olasz U20-as válogatottban.

A Milan saját nevelésű támadó-középpályása 1 gólt szerzett az Anglia elleni 1-1-es döntetlenre végződő mérkőzésen, amelyen 79 percet töltött a pályán.A lap tájékoztatása szerint Maldini nemrég elhagyta az edzőtábort, ugyanis a térdkalácsot és a sípcsontot összekötő patelláris íngyulladással bajlódik. További vizsgálatok hamarosan, azonban még nem ismert, hogy mennyire súlyos Daniel sérülése és mennyi időt vesz igénybe a felépülése.

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Jobbulást neki! Ha gyulladás akkor remélhető, hogy gyorsan helyre is jön egy ilyen fiatal játékos.
  Leao közben gólpasszal debütált a nagy válogatottban, ha jól tudom!?

 2. Hmmm….most akkor vele is biztos az a baj hogy nem került pénzbe biztos azért sérült le 😁🤦🤦🤦 pedig már a gyerekkora óta az akadémián tolja, hogy lehetséges ez hogy lesérül? Ilyen csak Messiasal történhet meg mert ő nem került állítólag pénzbe és nem is egy akadémián tolta gyerekkora óta…😁😁🤦🤦🤦
  Bocsánat az íróniáért de ezt muszáj volt 😁

  • Mindenki lesérülhet. De akkor se mond már, hogy ez így volt tökéletes, hogy ide hoztak ingyen köztudottan sérülékeny játékosokat. Ki lehet ezt figurázni bárhogyan. 🙂

   • Meggondoltam magam. Jó így a keret. Nem kell költeni semmit. Küldjék el a komplett stábot aki felelős a sérülésekért!

 3. Más csapatoknál is előfordul, hogy rengeteg a sérült, csak azokat nem követjük, ezért úgy tűnhet, hogy csak a Milan-ban van nagy baj és valamit rosszul csinálnak itt, közben ez része a profi sportnak.
  Nekem se tetszik a helyzet, de például Giroud felépült és lassan Ibra, Krunic és Bakayoko is visszatérhet. Calabria-ról meg azt írták, hogy lehet nem is komoly a sérülése.

  • Más csapatoknál azért nem tűnik fel, mert hosszabb a pad. Itt meg Jolly Jokerek vannak akik mindenhol is tudnak játszani. Csak ha lesérül oár ember akkor itt tartunk.

   • Viszont jelenleg még nincs gond, ahogy tavaly is túléltünk csomó sérültet, pedig akkor kevesebb lehetőség volt cserélni és Tonali se muzsikált jól. Most csatár poszton is van 3 ember és még Rebic is bevethető ott, ha minden kötél szakad. A középpályán is ott van Bakayoko, Kessie, Tonali, Bennacer, Krunic. Diaz helyett is ott van Maldini meg Messias, de az tényleg lehetne hosszabb névsor, ahogy Salamki helyett sincs túl sok, mert Florenzi egy hónapra kidőlt és Samu-ra már nem nagyon számítanak.
    Azért nem olyan rossz névsor ez se és pont jut mindenkire egy-két helyettes, csak a minőség kérdéses bizonyos posztokon, de mint írtam, egyelőre Ibra és Giroud hiányát is sikerült átvészelni a bajnokságban, viszont a BL-re ez valóban kevés.

 4. A 7. fordulót meglestem, hogy melyik csapatnak hány hiányzója volt. A Milannak 5 hiányzója volt. Ennél több hiányzója csak a Spezia,Torino, Genoa, Cagliari bolynak volt. Venezia szintén 5 hiányzóv rendelkezett. Többi csapat vegyesen 1-2-3 hiámyzóval rendelkezett. Most még tettünk hozzá pár nevet nem kell aggódni nem csak pont ügyileg vagyunk a tabella elején. 😉 🙂

  • Persze mert azok nem top csapatok, más színvonalban fociznak, ezért nem kell annyit beleadni és nem is játszanak BL,EL-t és a válogatottakba is kevesebb játékost adnak. Itt van néhány adat más bajnokságokból: Everton: 7 sérült, Dortmund: 6, Real Madrid: 6, Liverpool: 4.

 5. Akkor kérlek azt is nézd meg hogy a felsorolt csapatoknak hány játékosuk van. valamint hogy a Juve Inter stb… miért csak 1-2 sérülttel rendelkezik?

  • Ez csak véletlen, hogy náluk pont csak 1-2 sérült van, ettől még jogos a felvetésem, hogy előfordulnak sérülések máshol is, főleg ha egymás után jönnek az erős ellenfelek, mert ebből a szempontból nem volt szerencsés a Milan, mert nem könnyű a sorsolás. A juve esetében meg az is sokat számít, hogy egy védekező rendszerben játszanak, amiben lehet kicsit pihenni és nem is kapták el olyan jól a fonalat a szezon kezdetén, mint a Milan.

   • Arra viszont nem válaszoltál, hogy a felsorolt csapatoknak hány játékosuk van és a Milannak is mennyi van.

    • Balika te nálad komolyan minden rendben???? Úgy csinálsz mintha minden csapatban 45 játékos lenne a keretben csak a Milanban meg 20 játékos van. Néha komolyan azt hiszem hogy 12 éves vagy. De lehet nem tévedek sokat. De hogy választ kapjál a kérdésedre a whoscored szerint a Inter Milan, Real Madrid, Juventus csapatoknak 23 játékos van a keretben, Liverpool, Atletico Madrid 21 játékos, Napoli 24 játékos, és tippelj mennyi van az AC-nak??? Szerinted 15 igaz? De neeem, hanem 25 játékos!!! És nemsokára 26 ha érkezik az új kapus.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet