2022. szeptember 27., kedd

“Ibra nélkül a Milan nem tartana ott, ahol most”

-

Zvonimir Boban, a klub korábbi igazgatója a Gazzetta dello Sporton keresztül fejezte ki jókívánságait Zlatan Ibrahimovic 40. születésnapján és felidézte a visszatérésének történetét. Elmondása szerint akkoriban a svéd klasszis volt az egyetlen futballista, aki képes lehetett arra, hogy talpra állítsa a Milant a bergamói 5-0-s kiütés után.

“2019. december 24-én este, 22 óra 30 perc. Másfél óra volt hátra karácsonyig, amikor megszólalt a mobiltelefonom. A képernyőn megjelent Ibrahimovic neve, aztán felvettem és így szólt: »Gratulálok neked és a Milannak! Megszereztétek Zlatant!« Így jelentette be, hogy visszatér a Rossonerihez. Nem is remélhettem volna ennél szebb karácsonyi ajándékot.

És most egy ilyen fontos napon szeretnék csatlakozni a barátok hosszú listájához, akik jókívánságaikat fejezik ki felé. A labdarúgás világa nagyon sokat köszönhet Zlatannak a különlegességéért, mint labdarúgó és személy, aki hihetetlen módon tette le a névjegyét a futballban az elmúlt 20 évben. Nevére és történetére nagyon sokáig emlékezni fogunk.

Korábbi igazgatóként – aki nagyon erősen akarta Zlatan visszatérését – kétségtelenül állíthatom, hogy a Milan útja és visszatérése ezekre a szintekre nem kezdődött volna meg Ibrahimovic nélkül. Abban a pillanatban rajta kívül nem volt olyan futballista a világon, aki képes lett volna átadni a Milannak azt, amit Ibra a személyiségével, a karizmájával, a teljesítményével és a mentalitásával a pályán illetve azon kívül. Ő egy jelenség, akinek örökké hálás leszek. Boldog születésnapot, Zlatan!”

Zvonimir Boban

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS