Egybehangzó hírek szerint Daniel Maldini ott lesz a Milan kezdőcsapatában.

A Milan a 6. forduló nyitómeccsén szombaton 15:00-kor a Spezia otthonába látogat a Serie A-ban. A Sky Sport Italia, a MilanNews és a La Gazzetta dello Sport egybehangzó információi szerint nagyon valószínű, hogy Brahim Diaz pihenőt kap és Daniel Maldini fog kezdeni támadó-középpályásként a Spezia ellen.

A védelem bal oldalára visszatér Theo Hernández, míg középen Fikayo Tomori és Alessio Romagnoli kezdhet. A két középpályás Sandro Tonali és Franck Kessié lesz. A támadó-szekció két szélén várhatóan Alexis Saelemaekers és Rafael Leao fog kezdeni.



Davide Calabria és Olivier Giroud is felépült, így mindketten bevethetőek. A Sky és a Gazzetta úgy értesült, hogy Giroud lesz a középcsatár a Spezia ellen.

A MILAN VÁRHATÓ KEZDŐJE:

Maignan
Kalulu, Tomori, Romagnoli, Theo
Tonali, Kessié
Saelemaekers, Maldini, Leao
Giroud

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nagyon kíváncsi leszek Maldini játékára,de már szerintem ideje volt esélyt adni neki is.Kessie viszont nálam nagy kérdőjel,mert árnyéka tavalyi önmagának.Giroud meg remélem ott folytatja,ahol abbahagyta.Más nem,Pioli belenyúl meccs közben.Mindenképp győzni kell!Forza Milan!

    • Kessie 1 meccset hagyott ki a tavalyi évben és ott volt az olimpián is. Ráadásul az előző szezon úgy kezdődött, hogy nem volt pihenője a játékosoknak. Szinte végig csúcsformában volt. Várható volt nála már egy sérülés és formahanyatlás. Az lett volna furcsa ha ez nem következik be.

      • Lehet egy kis motiválatlanság is játszik nála. Nincs szerződés, másfelé kacsintgatás. Megszűnt a bizalom… És egy kis agyonhasználtság utáni leeresztés.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet