Ronaldo, korábbi világbajnok brazil csatár szerint a Milannak versenyképes csapata van, továbbá elismerő szavakkal illette Zlatan Ibrahimovicot, akin véleménye szerint egyáltalán nem látszanak az évek.

A Fenomént minden idők egyik legjobb csatáraként tartják számon, aki a pályafutása során megfordult a PSV Eindhovenben, az FC Barcelonában, az Interben, a Real Madridban és a Milanban is, míg utolsó klubja a Corinthians volt. Ronaldo a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozott.

“Fontos, hogy a Milan visszatért a szintjére, azaz a Bajnokok Ligájába. A futballnak szüksége van történelmi csapatokra. A Milan újra versenyképes a Serie A-ban és Európában egyaránt.” – mondta Ronaldo.Nem titok, hogy Ibrahimovic példaképe Ronaldo. A korábbi brazil világklasszis Zlatan dicsérte és kitért a nyári ibizai találkozójukra is.

“Ibra nagyon erős csatár, nála az életkor nem számít. Ő egy szikla és a testalkata olyan, mintha 30 éves lenne, nem pedig 40. Ibra garantálja a szokásos eredményeket, mert tudja, hogyan bánjon úgy a testével, mint egy szuper profizmussal rendelkező játékos. Idén nyáron személyesen meglátogatott az ibizai nyaralómban. Fantasztikus nap volt és nagyon jól éreztük magunkat. Sokat beszélgettünk a futballról és egyéb dolgokról. A családjával együtt érkezett, nagyon jó gyerekei vannak.”

Ronaldót kérdezték a honfitársáról, a Milanhoz igazoló Junior Messiasról is.

“Őszintén szólva nem ismerem őt. Követem a Serie A-t, de kevés mérkőzést láttam, mert a Valladolidra összpontosítottam.”

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem kellene előre nyilatkozgatni, hogy a Milan mennyire jó mert ha kapunk mindenkitől egy 3-as zakót rúgott gól nélkül akkor az ciki lesz nagyon. Ezzel csak azt akarom mondani nagyobb óvatossággal kezelném

    • Tavaly volt pár szakértőnek hívott bukott külföldi edző, aki kijelentette, hogy nem lesz benne a Milan legjobb 4-ben hiába volt az első helyen több fordulót követően. Idén már nem akkora meglepetés a Milan és kap egy kis tiszteletet, ami miatt lehet nehezebb is lesz a dolguk.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet