Sikertelenül értek véget a tárgyalások a Milan és a CSZKA Moszkva között, így Samu Castillejo marad a csapatban – legalábbis januárig biztosan.

Ugyan Olaszországban már véget ért az átigazolási időszak, de az elmúlt napokban az orosz élvonalbeli CSZKA bejelentkezett Castillejóért, ezt Frederic Massara, a klub sportigazgatója is megerősítette.

Pietro Mazzara, a MilanNews szerkesztője szerint összeomlottak a tárgyalások Castillejo klubváltásáról a Milan és a CSZKA Moszkva között, így a transzfer nem fog megvalósulni az utolsó napon.

A Milan belement abba, hogy egy szezonra kölcsönadja a spanyol jobb szélső támadót opció és kötelező vásárlási jog nélkül, de az orosz klubnak nem állt szándékában fizetni a kölcsönvételért – közölte a Calciomercato. A Milan nemet mondott az ingyenes kölcsönre, továbbá maga a játékos sem volt meggyőződve arról, hogy Oroszországban akarja folytatni.A várakozások szerint Castillejo januárig, az átigazolási időszak újbóli megnyitásáig biztosan marad a Milanban. A 26 éves támadó jelenleg Milanellóban tartózkodik és a megszokottak szerint részt fog venni a csapat mai edzésén.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A Milan még akkor is jól járt volna, ha Castillejót “csak úgy” (tehát vételi kötelezettség és kölcsönért fizetendő díj nélkül) odaadja az oroszoknak, ha azok legalább a fizetését (1,5 M) vagy annak egy részét állják. Ha az oroszok egy fillért nem akartak költeni a spanyolra (azaz továbbra is a Milan fizette volna Castillejo bérét), akkor jól tették Maldiniék, hogy beintettek a Moszkvának. Ha viszont átvállalták volna a fizetését, akkor hülyeséget csináltak, mert így fizethetnek Castinak a semmiért.

  2. Így van egy igazi bajnok és még francia is! Adli után nem engedhetjük meg magunknak azt a hibát hogy kölcsönadjunk egy franciát aki ekkora bajnok!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet