2022. december 02., péntek

Giroud: “Hiszek magamban és a képességeimben”

-

Olivier Giroud boldogan nyilatkozott a Cagliari elleni dupláját követően.

A francia válogatott csatár kezdőként debütált a San Siróban a szezon első hazai mérkőzésén és két góllal vette ki a részét a Cagliari elleni 4-1-es győzelemből. Giroud a meccs után beszélt a csapatról, a 9-es mezszámról, a büntetőről és Zlatan Ibrahimovicról is.

“Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Milan színeiben játszhatok és pályára léphetek a San Siróban. Ez nagyszerű érzés. Nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével, mert a saját játékstílusunk alapján kezdtük a mérkőzést. Kiváló volt az összhang a pályán és még több gólt szerezhettem volna. Hihetetlen volt a szurkolók támogatása.” – mondta Giroud.

“Úgy éreztem, hogy van valami különleges a 9-es mezszámban, de nem vagyok babonás. Hiszek magamban és a képességeimben. Gyerekkoromban néztem, ahogyan Van Basten, Papin és Inzaghi teljesített a 9-esben és boldoggá tesz, hogy a Milan mezt viselhetem.”

“Tizenegyes? Én is ott vagyok a tizenegyesrúgók listáján. Már volt egy gólom a mérkőzésen és átengedhettem volna a lehetőséget Theónak, de csatár vagyok és újabb gólt akartam szerezni.”

“Ibrahimovic? Ő egy hatalmas bajnok és nagyszerű személyiség. Nagyon fontos a jelenléte az öltözőben. Szeretnék vele együtt játszani a pályán, de szívesen játszom a többi csapattársammal is. Nagyon jól teljesítünk és remélem, hogy Ibrahimoviccsal is ilyen lesz. Nem az számít, hogy ki fog játszani, hanem az, hogy tiszteletben tartsuk az edző döntéseit.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS