2022. december 05., hétfő

Pellegri: “Meg akarom hálálni a klub bizalmát”

-

Pietro Pellegri, a Rossoneri új csatára a Milanellóban megrendezett bemutató sajtótájékoztatóján nyilatkozott. A 20 éves csatár kijelentette, hogy minden erőfeszítésével azon lesz, hogy meggyőzze a teljesítményével a Milan vezetőségét a végleges megvásárlásáról.

A megegyezés szerint a Milan 1 millió euróért vette kölcsön az olasz középcsatárt a Monacótól és a szerződésében egy vásárlási opció szerepel, amely bizonyos feltételek teljesülése esetén kötelező érvényűvé válhat. Amennyiben Pellegri beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor a klub jövő nyáron 6 millió euróért végleg megvásárolhatja.

“A Monacónál töltött időszakom nem volt túl szerencsés, de újra belevágnék. Nem volt pozitív periódus, de sokat formált engem. A Milannál ideális a környezet, hogy keményen dolgozzak és csak a játékra összpontosítsak. Azzal a vággyal érkeztem, hogy bebizonyítsam az értékemet és megháláljam a klub bizalmát. Éhes vagyok a sikerre és megvan az ambícióm. Meg akarom győzni a Milan vezetőségét, hogy a szezon végén megvásároljanak és itt maradhassak ebben a nagyszerű klubban.” – reagált Pellegri.

“Egy álom a Milanban lenni Ibrahimoviccsal és Giroud-val. Ibra gyerekkorom óta a példaképem, így csodálatos volt találkozni és beszélgetni vele. Egy ilyen bajnok, mint ő csak ösztönöz és tanulásra késztet engem. Giroud szintén egy bajnok, egy győztes mentalitású játékos és tanulni illetve fejlődni tudok mellette.”

Pellegrit a mezszámáról, a Bajnokok Ligájáról és a sérüléseiről is kérdezték.

“A 64-es mezszámot választottam, mert ez édesapám születési éve. Minden gyerek álma, hogy pályára lépjen a Bajnokok Ligájában. Sajnos a sérülések a futball részei, eddig balszerencsés voltam, de ez már a múlté és nem gondolok rá.”

“Pioli? Az edző elvárja, hogy a játékosai a rendelkezésére álljanak és feláldozzák magukat. Minden tőlem telhetőt megteszek a csapatért, aztán a gólok jönni fognak.”

“Olasz válogatott? A nemzeti csapat az álmom. Nem fogom elrejteni a reményeimet, hogy az álmomat célkitűzéssé alakítsam át.”

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS