Chaka Traoréról megállapodott egymással a Milan és a Parma vezetősége, így csatlakozik a Rossoneri ificsapatához.

A 16 esztendős támadó augusztus elején már igent mondott a Milan ajánlatára és mostanra a klub vezetősége megegyezett a Parmával, amely korábban több szerződéshosszabbítási ajánlatot tett a fiatal játékosnak, aki rendre elutasította ezeket.

Minden jel arra utal, hogy a Milan nyerte a Traoré megszerzéséért folyó versenyt. Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője tényként közölte, hogy lezárult a transzfer és a 16 éves tehetség hétfőn orvosi vizsgálatokon vesz részt Milánóban.A MilanNews közlése szerint a piros-feketék mintegy 600 ezer eurót fizetnek a Parmának az elefántcsontparti játékosért, akinek a posztja bal és jobb szélső támadó. Az egyezség szerint a játékos esetleges jövőbeli klubváltása esetén a vételár bizonyos százaléka a Parmát illeti. A várakozások szerint Traoré a Milan Primavera csapatát fogja erősíteni a szezonban.

Chaka Traoré az előző szezon végén a Milan ellen mutatkozott be a Serie A-ban, így ő lett az olasz bajnokság történetének első 2004-es születésű játékosa, aki pályára lépett.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Na akkor mostmár minden tehetség megvan csak a kezdőbe kellene egy jobb szélsô támadó talán.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet