2022. december 02., péntek

Ivan Gazidis üzent a mai mérkőzés előtt

-

Ivan Gazidis, a Milan vezérigazgatója üzent a csapatnak a Cagliari elleni bajnoki előtt.

A dél-afrikai szakember jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik és kezelésen vesz részt, miután néhány héttel ezelőtt torokrákot diagnosztizáltak nála. Gazidis a Cagliari elleni első hazai mérkőzés előtt megragadta az alkalmat és videohíváson keresztül üzent a csapatnak.

“Ti egy olyan csapat vagytok, amelyre büszkének lehet lenni és amely mindig nagyszerű kvalitást mutatott. Mindenekelőtt mindig megvolt az egység és a különleges akarat, ami megszilárdítja a csapat erejét és lehetővé teszi, hogy minden kihívást legyőzzetek.” – idézi Gazidis szavait az ANSA.

“Ma este hihetetlen érzés lesz újra látni a szurkolókat a San Siróban, még akkor is, ha csak csökkentett kapacitással. Fizikailag nem lehetek veletek, de a bennünket összekötő szenvedély és lelkesedés legyőz minden távolságot. Nagyszerű show lesz a stadionban és biztos vagyok benne, hogy mindenki betartja az egészségügyi és a biztonsági előírásokat. Csodálatos este elé nézünk, amikor nem lesz helye tiszteletlen cselekedetnek és viselkedésnek, még a közösségi platformokon sem, mert ezek soha nem voltak összeegyeztethetők a Milan értékeivel.”

“Az erőnk mindig az egységünkből és a képességünkből fakadt, hogy támogatjuk egymást, mint egy család. Ezt személyesen tapasztaltam az elmúlt hetekben. Mert erről szól a Milan és ez mindig is így lesz.”

Gazidis beszélt az egészségügyi állapotáról is és megnyugtatta a csapatot, miszerint a kezelései jól haladnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. “Csodálatos este elé nézünk, amikor nem lesz helye tiszteletlen cselekedetnek és viselkedésnek, még a közösségi platformokon sem, mert ezek soha nem voltak összeegyeztethetők a Milan értékeivel.”

    Ez annak szól, hogy Castillejo letltotta twitterét, meg az insta kommenteket, mert rászálltak?

      • Nem tudom mit érezhetnek az ilyen játékosok, amikor beleolvasnak a kommentekbe (mert biztos, hogy beleolvasnak). Egy viccbe illő tesfelépítésű divatmajom, aki semmi pluszra nem képes. Szerintem valami ilyesmiket olvashat a szurkolók nagy részétől. Ilyenkor mi lehet a reakciója egy játékosnak? Ezek hülyék, mert egy Adonis vagyok, Pioli meg hülye, mert Messi, Salah, De Bruyne együtt veszett el bennem, de ezek a hülyék nem látják.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS