Megvan Antonio Donnarumma új klubja

6


Az olasz harmadosztályban próbál szerencsét a Milan korábbi harmadik számú kapusa.

Antonio Donnarummának június 30-án lejárt a szerződése a piros-feketékkel és a klub már hónapokkal korábban egyértelművé tette, hogy nem kíván hosszabbítani vele. Az olasz kapus szabadon igazolhatóvá vált és pár hét után klubot talált – irány a Serie C.

Az olasz harmadosztályban szereplő Padova hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette Antonio Donnarummát, aki egy évre, azaz 2022 nyaráig szóló szerződést írt alá.

Antonio még 2017 nyarán tért vissza a nevelőegyesületéhez, a Milanhoz harmadik számú kapusnak a görög élvonalbeli Asteras Tripolis együttesétől, viszont négy év alatt mindössze 3 tétmérkőzésen lépett pályára az első csapatban és egyetlen gólt sem kapott. A Rossoneri új harmadik számú kapusa Alessandro Plizzari lett a szezonra.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. És mi ennek a kapusnak fizettünk évi 1 millió Eurot.. 3 év alatt 3 lejátszott meccsért. meccsenként 1 milliót. Bravo!

  2. Izgultam, hogy mi lesz vele, de most megnyugodtam.

    Arra még kíváncsi lettem volna, hogy a reklámbevételek hogyan oszlanak meg közte és a Padova között.

  3. Ne legyünk vele ennyire kritikusak. Nem sok kapus mondhatja el magáról, hogy 4 éven át nem kapott gólt a csapata mikor ő védett. 😆

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet