2022. december 07., szerda

Másfél év után újra megnyitják a San Sirót

-

A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy megkezdődött a jegyértékesítés a szezon első hazai bajnoki mérkőzésére, amelyen újra lehetnek szurkolók a stadionban.

2020. február 17. A nap, amikor legutóbb jelentős számú szurkoló buzdíthatta a csapatot a San Siróban, méghozzá egy Torino elleni 1-0-ra megnyert bajnokin. Azóta pontosan 1 év és 6 hónap telt el és ezen időszak alatt a világjárvány miatt zárt kapus mérkőzéseket rendeztek.

Immáron hivatalos, hogy a Serie A-ban is újra megnyitják a stadionokat a 2021/2022-es szezonra. A Milan a hivatalos honlapján adott tájékoztatást erről.

A legújabb kormányzati előírásoknak megfelelően a Milan 50 százalékos kapacitással nyitja meg a San Sirót, vagyis a hazai bajnoki mérkőzéseket maximum 40 ezer néző tekintheti meg a lelátókon. A klub megkezdte a jegyértékesítést az első hazai bajnokira, amely augusztus 29-én lesz a Cagliari ellen a San Siróban.

A Milanmania szervezésében eddig két meccsre van utazás Budapestről Milánóba.

2. forduló: MILAN-CAGLIARI (utolsó helyek)
3. forduló: MILAN-LAZIO
Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kedves Rui így van nem értjük hogy miért kell kísérletezni velünk és miért kell rá zsarolni egy olyan szurira ami semmire sem ad garanciát. Ráadásul ez a halálos vírus annyi ember életet követelt mint egy influenza járvány csak az nincs nagy dobra verve. Na de hagyjuk ezt ez nem a korona.hu 😀 Tiszteletben tartom ha másnak más a véleménye.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS