2022. december 02., péntek

Kessié megsérült a csapat edzésén

-

10 nappal a szezon első tétmérkőzése előtt nagyon rossz hír érkezett a pénteki edzést követően Milanellóból.

A Sky Sport Italia és a MilanNews tájékoztatása szerint Franck Kessié izomsérülést szenvedett a csapat pénteki edzésén MILANELLÓBAn.

Az elefántcsontparti válogatott középpályás a hét elején tért vissza szabadságáról a tokiói olimpián való részvételt követően és az elmúlt napokban teljes értékű edzésmunkát végzett Milanellóban. Kessié tegnap fájdalmat érzett a combhajlító izmában és szombaton reggel vizsgálatokon vett részt.

A diagnózis felállítása folyamatban van és még nem ismert, hogy Kessiének pontosan mennyi időt kell kihagynia. Ugyanakkor a Sky hozzátette, hogy nagy valószínűséggel nem lesz bevethető az első fordulókban. A 24 éves futballista négy éve a Rossoneri játékosa. ám eddig mindössze 1 mérkőzésen nem játszott sérülés miatt, még 2019 áprilisában térdprobléma miatt.

A Milan 10 nap múlva, augusztus 23-án a Sampdoria ellen idegenben kezdi meg a Serie A 2021/2022-es idényét, majd a második játéknapon a Cagliarit fogadja a San Siróban.

FRISSÍTVE: Az ANSA információi szerint Kessiére 2 hét kényszerpihenő vár.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

22 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

        • Ha jól rémlik az Ilicices cikk alatt. Nagyon preferáltad az Eliottot. Hogy nincs 4 lyukas poszt meg soroljam fel őket meg jó ha egy van. Kéne 6 belső középpályás nyugodtan főleg az afrika kupa miatt. A védelem ha jön Florenzi azt mondom kész. Lesz ott annyi tartalék hogy megfelelő rotációval minden rendben legyen. Kell jobb szélső. Kell csatár. Van 2 öreg azért az nem életbiztosítás. Kell támadó középpályás. Brahimnak is kell néha pihenni meg lehet sérülés is aztán így a kis Maldini is maradhatna. FFP ide vagy oda ha kettős terhelést ajarnak meg ennyi meccs szám van meg lesz még korona pláne a fegyelmezetlen mulatni szerető olaszoknál akkor nincs miről beszélni. Ha nem akarnak megint hullám völgyet akkor vakamit csinálni kell. Korona nélkül is meg sok meccs nélkül is ez volt a 2011es Milan nagy baja emlékszel az Arsenal meg a Barcelona elleni párharcra? Hogy az első meccseken a milan 3 meg 4 gólokkal nyert a visszavágókra meg mindig kiújultak sérülések meg voltak eltiltások az Arsenal is majdnem visszajött a semmiből a Barca meg nyert is 4-0ra a visszavágon volt cserepad de dísznek akkor is. Rotálásra alkalmatlan keret volt. Ez a mai fociban már elképzelhetetlen főleg hogy kevés jlubnak van akkora adóssága amit Berlu papi felhalmozott.

  1. Manapság nem nagyon van pihenője a legjobb játékosoknak két szezon között és ennek meg is van/lesz az ár. Ezt persze a játékosok “fizetik” meg…
    Bakayoko még inkább kellene ide, ill ezért volt baromság Meïté elengedése, amikor filléreket kértek érte!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS