2022. november 30., szerda

A Milan 15 milliót akar két játékos eladásából

-

Jens Petter Hauge után további két játékost is értékesíteni készül a Milan vezetősége.

Olivier Giroud leigazolását követően a klub elsősorban a távozókra összpontosított, így Lorenzo Colombo mellett Jens Petter Hauge és Mattia Caldara klubváltása is küszöbön áll, előbbi az Eintracht Frankfurt, míg utóbbi a Venezia játékosa lesz.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan el akarja adni Andrea Contit és Samu Castillejót is. Mindkét játékos kegyvesztetté vált a csapatban és egyikük sem szerepel a klub illetve az edző terveiben a következő szezonra.

A lap megjegyzi, hogy a Milan összesen 15 millió eurót remél a két játékos eladásából. Castillejo 8 millió euróért mehet, míg Conti árát 7 millió euróra tartja a klub. Mindkét játékos iránt vannak érdeklődők Olaszországból illetve Spanyolországból, ugyanakkor egyelőre hivatalos ajánlat nem érkezett a játékjogukért.

Az eladások mellett a vezetőség figyelme a támadó-szekció megerősítésére fordul, ugyanis a nyári átigazolási időszak végéig egy támadó-középpályás és egy jobb szélső támadó leigazolása is napirenden szerepel.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Pontosan ezért csak megkeresések, de sjánlat nincs hivatalosan. Mint mikor lemész a piacra hogy megkérded mennyibe fáj egy tojás. Azt mondják 100 ft darabja aztán meg se szólalsz inkább mész tovább és vissza se nézel. Ezek a csapatok is megtudják mennyibe kerülnek ezek a játékosok aztán az ajánlatért is kár mert felét se szánnák rá.

 1. “A LA GAZZETTA DELLO SPORT SZERINT A MILAN EL AKARJA ADNI ANDREA CONTIT ÉS SAMU CASTILLEJÓT IS.”

  A Gazzetta leírta, ami hónapok óta nem hír. Mintha azt közölték volna, hogy Castillejo vékony, Conti meg szőke.

  Ez a 15 millió euró remekül hangzik, csak éppen a Milan tavaly a Calabria-Laxalt-Rodriguez trióért szeretett volna 30 milliót, ami teljesen abszurd ötlet volt. A két balhátvédért végül kaptunk kevesebb, mint 6 milliót…

  Ha ezt a két szerencsétlent 7-8 millióért el tudjuk passzolni, már örülhetünk. A posztjukon egyszerűen nem felelnek meg a modern kor futballja által követelményeknek. A spanyol sebesség-fizikalitás kombinációja tkp. említésre sem méltó, egy-egyezési képessége meg nem létező elem a játékában. Ami pozitívum vele kapcsolatban, hogy nem derogál neki visszajönni védekezni. Egy szélsőt viszont nem azért vesznek, hogy jól védekezzen, így pedig senki sem fog a pénztárcájába nyúlni érte. Conti esetében pedig a sérülékenysége mellett az lehet a probléma (az eladása szempontjából persze), hogy a Calabriával szembeni “párharcát” simán bukta, és évek óta az atalantai időszakából él. Kölcsönveheti valaki, de sok millió eurót kiadni érte kockáztatás.

  Augusztus utolsó napjaiban jöhet értük valami gyengébb ajánlat, ha szerencsénk van.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS