Ivan Gazidis, a Milan vezérigazgatója megköszönte a jókívánságokat és a rengeteg támogatást, amit az elmúlt napokban kapott, miután kiderült, hogy torokrákja van.

A klub a múlt héten tett bejelentést, miszerint az orvosok torokrákot diagnosztizáltak Gazidisnál. A dél-afrikai szakembert New Yorkban kezelik és a Milan TV-nek adott nyilatkozatában köszönetet mondott a klubnak és a szurkolóknak.

“Jól érzem magam, napközben dolgozom. Még részt veszek néhány orvosi vizsgálaton a kezelés megkezdése előtt. Minden rendben lesz, jól leszek. Már alig várom, hogy visszatérjek Milánóba. Fontos, hogy a csapat fejlődjön és nagyon erősen kezdje a szezont.” – nyilatkozta Gazidis.“Szeretnék köszönetet mondani teljes szívemből mindenkinek. Hálás vagyok a szurkolóknak, a Curva Sudnak, amely csodálatos gesztust tett, valamint a klub részvényeseinek is. Ezek a dolgok hatalmas erőt adnak nekem, ez hajt előre. Ilyen támogatással sokkal könnyebb és kicsit olyan érzés, mintha egy játékos lennék a pályán. Most már értem, hogy mit éreznek a játékosok egy teltházas San Siróban, amely hajtja előre a csapatot. Ennél nincs jobb érzés a világon.”

“Alig várom, hogy újra láthassam a szurkolókat a San Siróban, mert mindennek vissza kell térnie a normál kerékvágásba és meg kell telnie a stadionnak. Hamarosan én is ott leszek a stadionban.”

“Köszönettel tartozom a Milan egészségügyi személyzetének, az orvosoknak, az ápolóknak, akik felismerték a daganatot. A klub hihetetlen támogatást nyújt és különleges üzeneteket kapok az emberektől. Készen állok a kihívásra és hamarosan visszatérek a klubhoz.”

“Reggel továbbra is dolgozom a klubnál lévő kollégáimmal, majd különböző vizsgálatokat végeznek az orvosok. Maximálisan hiszek a Milanban, nagyon erős csapatunk van a pályán és azon kívül is. Ez a szezon fontos lesz számunkra és keményen dolgoztunk, hogy itt legyünk.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet