Nagyszerű hírek érkeztek Ismael Bennacerről, Davide Calabriáról és Zlatan Ibrahimovicról.

A csapat csütörtökön megkezdte a felkészülést Milanellóban a 2021/2022-es idényre. Egyelőre még nem áll mindenki Pioli rendelkezésére az Európa-bajnokság és a tokiói olimpia miatt, míg vannak, akik sérülésből lábadoznak az előző szezon után. Íme a La Gazzetta dello Sport jelentése ezeknek a játékosoknak az állapotáról.

Bennacer lábát az Atalanta elleni utolsó fordulót követően operálták meg és ennek következtében nem vett részt az algériai válogatott júniusi edzőtáborában. A 23 éves középpályás teljesen felépült a sérüléséből és csütörtökön illetve pénteken is teljes értékű edzésmunkát végzett a csapattársakkal.Calabria május végén feküdt kés alá sportsérv miatt és mint utólag kiderült, a szezon utolsó hónapjaiban kellemetlen fájdalommal játszott. Az operációt követően biztossá vált, hogy az olasz jobbhátvéd nem lehet ott az Európa-bajnokságon. Calabria felépülése nagyon jól halad, így a tervek szerint napokon belül megkezdi a tréninget és csatlakozik a csapathoz.

Ami Ibrahimovicot illeti: jó ütemben zajlik a felépülése a térdműtét után, így pozitívak az érzések és nagy az optimizmus. A 39 éves csatár térde rendben van és már nem érez fájdalmat. Jelenleg egyéni edzésmunkát és személyre szabott gyakorlatokat végez a fokozatos terhelés érdekében. A várakozások szerint két héten belül edzésbe állhat és Ibrahimovic célja, hogy augusztusban visszatérjen a pályára a Serie A első fordulójában.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet