2022. december 02., péntek

Dani Ceballos újra a Milan látókörébe került

-

A Milan vezetősége játékost keres a távozó Hakan Calhanoglu posztjára és újra képben van a Real Madrid spanyol játékosa, Dani Ceballos.

Ceballos az előző két szezonban kölcsönben szerepelt a Premier League-ben szereplő Arsenalban, azonban a nyáron visszatér a Real Madridhoz, miután az Ágyúsok úgy döntöttek, hogy nem vásárolják meg végleg.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője szerint a Milan vezetősége nagy érdeklődéssel követi Ceballost.

A klub kedveli a 24 éves futballista játékát és a nyári átigazolási időszakban megkísérelheti a szerződtetését. Jelenleg nincsenek tárgyalások, a piros-feketék értékeléseket végeznek, hogy ki lenne a megfelelő választás Calhanoglu helyére.

A tárgyalások során kedvező lehet, hogy kiváló a kapcsolat a Milan és a Real Madrid vezetősége között. Paolo Maldiniék 2019-ben és tavaly nyáron is üzleteltek a madridi alakulattal, így előbb Theo Hernández, majd Brahim Diaz került Olaszországba.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Hány éve már annak, hogy először szóba hozták a MILAN-al?
  Különben nem rossz, de én inkább Van De Beek-et hoznám Manchesterből. Sokkal több fantáziát látok az ő játékában. Solksjaer nem igazán kedveli…ezért könnyen el lehetne hozni.

 2. Remélem vicc, brutális visszalépés lenne, főleg ha nem sokadik cserének hoznánk, hanem Calha helyére.
  Csak mellesleg a számok, amik elég makacs dolgok, és ritkán hazudnak:
  19/20-as idény: 37 meccsen 2 gól és 2 gólpassz
  20/21-es idény 40 meccsen 0 gól és 3 gólpassz

  Ezek kb egy középső védőtől elfogadható számok. Jobb körökben tán még ott sem.

  De a törököt szidjuk, ő meg jöhetne, mi? 😀 Calha számai amellett, hogy a legtöbb kulcspasszt adta Európában:
  19/20-as idény: 28 meccsen 11 gól, 9 gólpassz
  20/21-es idény: 43 meccsen 10 gól, 12 gólpassz

  A posztján a világ legjobbja alighanem KDB, az ő számai 20/21-ben 10 gól 18 gólpassz hasonló játékpercmennyiséggel. Csak hogy legyn kivel összehasonlítani. Calha alig van lemaradva, és több kulcspasszt adott, mint ő.

  De jöjjön csak Zeballos a helyére…

  • Nem azért szidjuk a töröket, mert milyen játékosnak tartjuk, hanem azért milyen ember is valójában. Egy gerinces ember megmondta volna, hogy oda megyek ahol többet fizetnek, helyette húzta-halasztotta, hímelt-hámolt: első a Milan, majd az EB után, stb. stb. Aztán kb. 5 perc alatt aláírt az Internek.
   És hát most valakit hozni kell, mert a legfontosabb poszton üresedés támadt.
   Vagy új formációs kell kitalálni.

   • CMég itt is van, 2. hozzászólás. De nézz be az előző 2-3 cikk alá, a szapulás mellett rengeteg ember elvakultan azt írogatja, milyen szagtalan, súlytalan, 0 játékos volt, és örülünk, hogy elmegy.
    Ez biza Maldiniék hibája volt, 2-3 plusz milliónkba került volna 2-3 évre, ami semmi. Ez nem Donna esete, ahol a világ messze legjobban fizetett kapusa akart lenni 10-12 milkóért, pedig van nála pár jobb, hanem egy Európai szinten viszonylag alacsonynak számító 5 milkót akart egy jó számokat produkáló, kevés pénzből mindenképp nehezen pótolható játékos. Az, hogy nem akartak emelni, megértem, hogy rosszul esett a töröknek, mivel ha valaki nem értékeli a munkát, amit elvégez úgy, ahogy ő érzi, hogy értékelni kellene, akkor az ciki, sz.r érzés, és megy oda, ahol jobban értékelik. Ez van, ez nem gerinctelenség, hanem hülyeség attól, aki nem adta meg neki. Ha atom Milan-szjvű, persze maradhatott volna, de azért hibáztatni valakit, mert nem az… ráadásul minden rágalmat rászórni azok után, milyen szerepet vállalt a csapatunk BL-be jutásában…
    Atom Milanos vagyok, mielőtt még rámfogná valaki, hogy “merdás” fórumról szabadultam. 😀

    • Szinte mindenben egyetértek veled kivéve, hogy ez Maldiniék hibája! Tuti nem fél millión múlt ez a dolog! Mi 4 milliót+bónuszokat ajánlottunk ami 4,5 milliót biztos elérte volna, de ő aláírt az Interhez 5-ért. Te sem gondolod komolyan, hogy fél milláért vállalta volna amit kapni fog meg az egész huzavonát. Ő menni akart és csak arra várt, hogy egy legalább olyan kaliberű csapat mint mi, legalább annyit ajánljon mint mi. Nem menne ő a városi riválishoz fél millió miatt, itt más is volt csak mi nem tudunk róla.

  • Teljesen jók az érvek, csak annyiban finomítanám, hogy Ceballos és Hakan nem egy poszton játszottak. A spanyol sokkal mélyebben helyezkedett az Ágyúsoknál, mélységi irányítót játszott és elsősorban a labdakihozatalokban volt kulcsszerepe.
   Abból a szempontból talán nem elvetendő lehetőség a spanyol, hogy védekezésben pl. jobb számokat hozott a töröknél, ami Pioli taktikájában kulcsfontosságú. Persze ez nem pótolja a kulcs és gólpasszokat, de egy névnek szerintem jó lesz Maldiniék noteszébe.

   Azt is tegyük hozzá a történethez, hogy Maldiniék ajánlatára a hírek szerint Hakan még csak válaszolni sem méltóztatott, miközben az ügynöke javában egyeztetett más csapatokkal. Megkockáztatom, hogy itt nem feltétlenül csak az anyagiakon múlt a váltás, ezt a török már rég eldöntötte. Hogy ez most az anyagiakon múlt, vagy csak trófeákért akart küzdeni, esetleg nem bírta elviselni Kessie lábszagát az öltözőben, mindegy is. A vezetőség hosszabbítani akart vele, a török pedig nem akart megegyezni. Innentől ez egy patthelyzet.

   • Persze, ez szubjektív vélemény, és tökéletesen elfogadom a Te és Szalai által hozott érveket. Mondjuk az, hogy két félig-meddig sztárjátékosunk ingyen ment el, mindenképp kellemetlen rájuk nézve, de amúgy elfogadom, hogy Hakan hajthatatlan volt, és mondjuk bajnoki címet akar nyerni egy versenyképesebb csapatban, és nekik nem volt beleszólásuk. Irreálisan szidni akkor sem látom sok értelmét, és irreális alatt azt értem, hogy az utálat szemüvegén keresztül nézve azt álljtjuk, milyen f.s játékos volt, mikor Európa legjobbjai közt van a statisztikák alapján, és a számait az ultravilágklasszis KDB-éhez is lehet akár hasonlítani.

    Zeballos mélyebben játszott, meg néha szélen, de ha Calha helyére szánják, akkor is nagyon kevés. Ha Kessiéék posztjára cserének, akkor szerintem is oké (ezt írtam is). Nem perfekt, de oké. Van benne spiritusz, de sokszor túlpörög, felesleges sárgákat és pirosakat is láttunk már tőle éles helyzetekben, nagyon be tud vadulni. Nekem nem szimpi ez a dolog, de legalább energia is van benne, az tény.

 3. A “sehol sem kellek igazán és az elmúlt 5 évben csak abból éltem mekkora bennem a potenciál” játékosok mintapéldánya. Aki látott egyetlen egy Arsenal meccset is (kérlek ne tegyétek ha van egy kis eszetek, katasztrófális az a bagázs, nézhetetlen) az tudja mennyire átlagos, sőt inkább átlag alatti játékos is valójában. Ha nem a Real Madrid játékosa lenne hanem a Girona labdarúgója akkor bátrabban kimondaná más is, hogy ezzel az emberrel tényleg csak a keret létszáma nőne. Teljesen használhatatlan, se nem védekezőközéppályás, se nem irányító. Az alibi megtestesítője. Ha védekezni tudó játékost akar a csapat akkor szerezzen azt, ha meg olyat aki zseniális passzokat ad akkor szerezzen olyat. Mint amikor a kocsira 4 évszakos gumit rak az ember. RAjta van de semmihez se jó igazán csak nincs pénz jobbra. Hozzá képest Meite egy kimagasló csereember.

  • És a Girona most nem is lehet olyan sokkal elmaradva az ágyúsoktól… 😀 Tényleg nézhetetlen a meccseik 80%-a, Saka baromi jó, van még 1-2 közepesen jó játékos (sajna már Aubameyang is ide tartozik), és ennyi.
   Amúgy igen. Kicsit mint Sale, van benne tűz bőven, technikailag sem rossz, de valahogy semmi. Az Arsenal most kijelenthetően középcsapat, kb EL-re is esélytelen, és még ebből a csapatból sem lóg ki felfelé – talán azért lefelé sem, ha igazságos akarok vele lenni. a 2 vkp posztra 4. embernek oké felőlem, csak ezért kár eladni Krunicot pl.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS