Deschamps elismerő szavai Maignanról

1

Didier Deschamps, a francia válogatott szövetségi kapitánya szerint Mike Maignannak a jövőben fontos szerepe lesz a nemzeti csapatban és kommentálta a játékos Milanba való igazolását is.

A 25 éves kapus – aki jelenleg az Európa-bajnokságon tartózkodik a francia válogatottal – a következő szezonban a Milan kapuját fogja védeni, miután a klub vezetősége néhány héttel ezelőtt 13 millió euróért szerződtette a francia bajnok Lille-ből.

Deschamps a legutóbbi interjújában kitért Maignan szerepére és elismerő szavakkal illette a 25 esztendős kapust.“Maignan kiváló adottságokkal rendelkezik. Kiváló szezont futott a Lille együttesében és a jövőben vezető szerepe lesz a francia válogatottban, még akkor is, ha a posztján most két nagyszerű kapus van előtte a nemzeti csapatban.” – nyilatkozta Deschamps.

“Mike olyan fizikai erővel rendelkezik, amely lehetővé teszi számára, hogy az egész kaput lefedje, így az ellenfél játékosainak nehéz dolguk van vele szemben.”

“És azt mondhatom, hogy a Milanba igazolni sohasem rossz választás.”

Maignan még 2020 októberében mutatkozott be a francia válogatottban egy Ukrajna elleni 7-1-re megnyert felkészülési mérkőzésen.

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. “ha a posztján most két nagyszerű kapus van előtte a nemzeti csapatban”

    He? Látta ez az ember azt a bakiparádét, amit Mandanda mutatott idén? Vagy akár Lloris magához képest szintén elég gyenge szezonját? Maignan hozta le kb a legjobb számokat idén egész Európában, nem csak francia szinten…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet