2022. október 04., kedd

A Marseille kölcsönvenné a Milan támadóját

-

Rafael Leao iránt nem csupán Franciaországból, hanem Angliából is érdeklődnek.

A 22 éves támadó meglehetősen hullámzó szezonon van túl és nem sikerült állandósítania a jó formáját. Az aktuális idényben Ante Rebiccsel versenyzett a kezdőbe kerülésért a támadósor bal oldalán, valamint Zlatan Ibrahimovic távollétében gyakran volt középcsatár, azonban ez sem hozta meg számára az áttörést.

Pedro Almeida portugál futballszakértő szerint az Olympique Marseille szeretné kölcsönvenni Leaót, akinek bizonytalan a jövője a Milanban. A francia együttes a támadó-szekció megerősítését tervezi a nyári átigazolási időszakban és a Milan játékosa az egyik jelölt.

Nico Schira újságíró arról számolt be, hogy a portugál utánpótlás-válogatott támadónak kifelé áll a szekere rúdja és a Milan vezetősége 25-30 millió eurót kér érte. A Marseille-en kívül a Premier League-ből is van érdeklődés Rafael Leao iránt, nevezetesen az Everton és a Wolverhampton részéről.

Néhány nappal ezelőtt Milánóban volt egy találkozó Jorge Mendes és Paolo Maldini között és a megbeszélésen Leao jövője volt a téma. A La Gazzetta dello Sport arról ír, hogy a klub fontolóra veszi az eladásának lehetőségét, ha meggyőző ajánlat érkezik.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS