Megváltozhat a Milan stratégiája a mercatóra

12

Olasz sajtóhírek szerint Zlatan Ibrahimovic állapota jelentősen átírhatja a Milan vezetőségének terveit a támadó-szekció megerősítésére vonatkozóan.

Mint ismert, Ibrahimovic felépülése nem halad túl jó ütemben és fennáll annak a veszélye, hogy ha a kezelése nem hozza meg a kívánt eredményt, akkor meg kell műteni a térdét, ami hosszabb kihagyáshoz vezethet. Június végén dől el, hogy Ibrát műteni kell-e. A Milan már jó ideje tárgyalásokat folytat Olivier Giroud ügynökével és Mario Mandzukic távozása miatt indokolt egy csatár szerződtetése. A klub ingyen szerezné meg a francia világbajnok játékost.

A La Gazzetta dello Sport szerint Ibra sérülése miatt a Milannak mérlegelnie kell még egy csatár megszerzésének lehetőségét. A lap arról ír, hogy Sardar Azmoun személyében újabb célpontja van a Milannak.A Zenit 26 esztendős csatára 2019 óta erősíti az orosz élvonalban szereplő Zenitet, amelyben 83 tétmeccsen 52 gólt szerzett és 19 gólpasszt osztott ki. Azmoun szerződéséből egy év van hátra, így ha nem hosszabbít, akkor a Zenit kénytelen lesz eladni. Állítólag a Milan részéről már megtörtént az első kapcsolatfelvétel az ügyben.

Nemrég Mauro Icardi neve is felmerült, mint esetleges érkező, de a transzfer rendkívül bonyolultnak tűnik. A Milan kölcsönvételben gondolkodna, de a legfőbb problémát az jelenti, hogy a 28 éves csatár fizetésének egy részét a PSG-nek kellene állni.

Az elmúlt hetekben csatárposzton Dusan Vlahovicot, Giacomo Raspadorit, Gianluca Scamaccát és Andrea Belottit is összeboronálták a Rossonerivel.

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nem akarok én senkit sem megbántani, de időközben a lesajnált, lejtmenetben lévő Juventus, Kane-nel vagy Griezmannal pótolná Ronaldot.

  • Ha Griezmann-nal akarják pótolni Ronaldót, csak egész nyugodtan. Semmit sem látok ebben a tagban. Ő tipikusan az a kategória, hogy ingyen sem kellene.

   Kane-re szerintem esélyük sincs. Neki már nincs is túl sok ideje, a pályafutása igen nagy részét egy nem elég jó Spursben töltötte, ahol végignézte, hogy mások hogyan nyernek. Neki most már kész csapat kell, amivel azonnal nyerni tud. A Juventus meg épülőfélben lesz a következő években, túl sok ott a gond, minden csapatrészhez keményen hozzá kell nyúlniuk. Kane szerintem maradni fog Angliában, és valamelyik manchesteri csapathoz megy, vagy a Chelsea-hez, ha az önmagát és a kaput nem találó Wernertől megszabadulnak. De inkább City lesz ebből.

 2. Most komolyan Ibrat akarják pótolni vagy csak hozni egy csatárt. Mert egy Ibrat egyik felsorolt játékos sem tudná pótolni….

  • Icardi azért elég jó opció. Nem egy Ibra persze de Olaszban szépen termelte a gólokat és magabiztos játékos legalább

  • Jólmondod, egy hasonló kategóriájú csatár manapság ~100 M. (Nyilván itt most nem a koráról nincsen szó)

 3. Icardi megszerzése nagyon komoly dolog lenne. Capello is őt nevezte meg néhány éve, aki a Realnál képes lenne pótolni Cristianot, neki elhiszem. És láthattuk is néhány éve az olasz bajnokságban, ellenünk is, mennyire jó. Csak az a gond, hogy nem engedhetjük meg magunknak, neki Ibra léptékű fizetés kellene. Reálisabbnak érzem, hogy a Chelsea-ből kölcsönbe elhozzuk Abraham-et vagy Hudson-Odoit, akiknek nem jut ott játékidő.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet