Olasz sajtóhírek szerint Mino Raiola szeretné Spanyolországba vinni Alessio Romagnolit.

A Corriere dello Sport és a Sportmediaset szerint felmerült egy játékoscsere lehetősége a Milan és az FC Barcelona között, amelynek keretében Romagnoli a Barcelonához, míg Junior Firpo a Rossonerihez szerződne.

Mint ismert, a Milan újra bejelentkezett Junior Firpóért, aki a kevés játéklehetőség miatt elvágyódik a katalán együttestől. A 24 éves balhátvéd szerződése 2024 nyaráig szól és úgy tűnik, hogy Ronald Koemannál maximális bizalmat élvez Jordi Alba a kezdőben.A Milan vezetősége egyeztet Firpo ügynökével, hogy kiderüljön van-e lehetőség kölcsönvételre, méghozzá vásárlási opcióval.

Időközben Romagnoli sorsa kérdéses a Milannál, hiszen egy év van hátra a szerződéséből és a hosszabbítás nehézkessé vált. Az olasz csapatkapitány évi 3,5 millió eurót keres és Fikayo Tomori érkezésével hosszú évek után kiszorult a kezdőcsapatból.

A 26 éves védő szerződésének meghosszabbításáról még nem kezdődtek újra a tárgyalások, de állítólag Raiola célja, hogy az olasz középhátvédet Barcelonába vigye. Fontos megjegyezni, hogy Romagnoli eladása esetén a jövőbeli teljes átigazolási árának 30 százaléka a Romát illeti, amennyiben a vételára meghaladja a 25 millió eurót.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Tudathasadásos állapotban vagyok. Iszonyúan sajnálnék egy újabb fiatal, olasz válogatott játékost elveszíteni… De ha ez az ára annak, hogy végleg megszabaduljunk az “ügynöktől”, akkor lehet, hogy mégis megérné.

 2. Ennek a cserének mindössze akkor van bármilyen alapja, ha Theoért a PSG kicsengetne 80 milliót, és így lenne játéklehetősége a srácnak.
  Továbbá, biztosan nem mennénk bele az 1/1 cserébe. Véleményem az, hogy kb 15M+ a srácért adnánk Romagnolit.
  Ezek mellett, ha Pioli nem számol Caldarával (miért is számolna vele!?), akkor igazolnunk kéne valakit.

  Ismerve a mai piacot (és tényeket): A PSG-nek aprópénz kategória 80M, a Barca bőven tud hülye üzleteket kötni, a Milan pedig nem fog 3,5M+-t fizetni egy cserejátékosnak, és most még pénzt is kapnánk Romagnoliért. Kétlem hogy a szerződéshosszabbítást fizetésemeléssel az ügynökön kívül bárki is komolyan gondolná a cserepadra szorult Capitano esetében.

  Nem mondom, hogy így lesz, de nehezen tudok elképzelni a fentitől eltérő álláspontot Maldini részéről.

 3. Ha Romagnoli sem tudja féken tartani a zsírdisznót akkor tőlem 24 M-ért nyugodtan viheti a Barcelona és le is zártuk ezt a Raiola vonalat egy életre.

  • ??? A csávó 10+ milliót keres, több év sérülés után van, alig tud futni. A Primaverában minden védőnk jobb már… a Barca még csak kölcsönadni sem fogja, Bale-ként üldögél a lelátón még évekig dúsgazdagon…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet