A Milan vezetősége a Paris Saint-Germain érdeklődésére reagálva irreálisan magas árcédulát tett Theo Hernándezre, így mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak az együttesnek, amely meg akarja szerezni.

Hernández a főszereplők között volt a Milanban a 2020/21-es idényben és minden sorozatot figyelembe véve balhátvédként 45 tétmeccsen 8 gól illetve 8 assziszt fűződött a nevéhez.

A Calciomercato értesülései szerint a Milan vezetősége nem szándékozik megválni Hernándeztől, aki iránt nemrég érdeklődést mutatott a francia élvonalbeli Paris Saint-Germain. Theo kulcsembernek számít a kezdőcsapatban és hacsak nem érkezik rendkívül magas ajánlat érte, akkor Theo a következő szezonban is a Rossoneri játékosa lesz.

A Calciomercato hozzátette, hogy a vezetőség 80 millió euróban határozta meg Hernández árát, így ennyit kell fizetnie annak a klubnak, amely le akarja igazolni a nyári átigazolási időszakban.

Ezen kívül a közeljövőben a Milan új szerződést kínálhat Theónak, aki évi 1,5 millió eurót keres.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Én bevallom, még ennyiért sem engedném el 😀 Nem azért, mert többet ér, hanem mert amikor gyenge meccsünk van, akkor csak benne érzem mindig az átütő erőt, kicsattanó magabiztosságot, és még akkor is benne van, hogy eldönti a meccset, ha az egész csapat épp betojva tötymörög. Valamiért úgy érzem, ez még nagyon sokat számíthat mondjuk egy csoport 2. helyéért játszott meccsen, amikor kellene nekünk ez a hatalmas önbizalom és bátorság…

   • Nehéz ügy, mert cserébe viszont sokszor elég öncélúnak éreztem a játékát. Rengeteg esetben akarja egyedül végigvinni a támadást egy passz helyett. Meg amit nem szeretek benne, hogy folyamatosan fetreng meg jajjveszékel. Tény hogy sokat faragják is, de akkor is ezt teszi, amikor semmi nem történt.
    Ettől függetlenül nem akarom elvenni az érdemeit, tényleg sokszor mentettek meg minket a góljai, és a hülyeségei terén még bőven van ideje fejlődni is!

   • Én is abszolút nyerőembernek érzem, ő az aki kell(!) a csapatba. Sokkal gyengébb, szárnyaszegettebb nélküle a csapat. A meccseket eldönteni képes tulajdonságát nem is nagyon lehet értékben kifejezni. Többször írtam már, hogy támadóként vagy támadó középpályásként is ki kellene próbálni. Kessie mellett a csapat legjobb játékosa. Nálam ő nem eladó, nincs ára.

 1. Ez az irreális ár??? Kicsit inkább csalogatónak érzem ezt az árat. És se engedném el, ennyiből sem tudjuk majd pótolni és nagyon nem tartunk még ott, hogy játékosok eladásából éljünk.

  Ha a PSG idejön és mosolyogva kifizeti ezt a pénzt akkor közröhej tárgya leszünk hiába kaptunk érte 80 M-t.

 2. Háát, Dollára is azt mondtuk senki nem fog neki 10 milliót adni, és elvileg a PSG megadja a 12-t. Ezzel az erővel Theoért is simán le fognak tenni 80 milliót. Egy 100-120 milliós árcédulával kicsit nyugodtabb lennék.

 3. Nem tudom, hol tart a Párizs a bevásárlásban és mit terveznek még, de ők sem vásárolhatnak ész nélkül mindenkit, él még az ffp.

  • Azt vesznek akit akarnak és annyiért amennyiért akarják. Ha ez nem elég megveszik az FFP-t is és módosítják 😆

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet