Ricardo Kaká, a Milan korábbi Aranylabdás világklasszisa volt a klub hivatalos Twitch csatornájának különleges vendége és beszélt többek között a hétvégi Juventus elleni rangadóról, a csapatról, a példakép szerepről és üzent a játékosoknak is.

A mai napig Kaká a Milan eddigi utolsó gólszerzője a Bajnokok Ligájában. A brazil klasszis 2014 tavaszán az Atlético Madrid elleni visszavágón volt eredményes.

“Sajnálom, hogy én vagyok a Milan eddigi utolsó gólszerzője a Bajnokok Ligájában, de ugyanakkor örömmel tölt el, hiszen ez mindig egy szép emlék marad. Alig várom, hogy a Milan visszatérjen és talán megnyerje újra. Nagyon közel vagyunk, hogy a csapat újra BL-résztvevő legyen. Még négy mérkőzés van hátra és fontos összecsapás következik Pirlo Juventusa ellen. A Milan képes arra, hogy legyőzze a Juvét és visszatérjen a Bajnokok Ligájába. Ebben reménykedek és ezt szeretné minden szurkoló.” – mondta Kaká.“Juventus-Milan? Ha Zlatan játszik, akkor döntő szerepe lesz abban, hogy a csapat megszerzi-e a győzelmet és sikerül-e kiharcolni a BL-indulást. Két olyan csapat fog szembeszállni egymással, amelyben sok tehetséges és nagyszerű futballista van.”

“Ebben a szezonban sok mérkőzést láttam és nemcsak a Milantól, amely prioritást élvez számomra. Ez a Milan egy nagyon szerethető csapat és rendkívül erősen kezdték az idényt. Természetes, főleg egy ilyen fiatal csapat esetén, hogy veszít a lendületből az idény végéig. A Milanban megvan a fiatal és a tapasztalt játékosok keveréke. Egy erős csapatot látok és örülök Ibrának illetve Maldininek, aki nem csupán a jelenért, hanem a jövőért is dolgozik. Pioli tudja, hogyan hozza ki a legtöbbet a játékosaiból. Ez egy sorsdöntő periódus és reméljük a legjobbakat.”

“Nagyon boldog vagyok, hogy sokak számára példakép lehetek, akik szeretnének futballistává válni és akik szeretnék valóra váltani az álmaikat. Ez büszkeséggel tölt el. A történetem a Milannal valóban egyedülálló és nem tudom szavakba önteni, hogy mit jelent nekem. Az idő múlásával még többet érzel, mint amit tapasztaltál. Remélem, hogy hamarosan visszatérhetek Olaszországba, hogy a szurkolókkal együtt nézhessem a Milan mérkőzéseit a San Siróban.”

“Forza Milan, mindig! Sok sikert kívánok a játékosoknak a Juventus elleni meccshez. Reméljük, hogy hamarosan újra láthatjuk a Milant a Bajnokok Ligájában.”

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kaká volt az utolsó bl gólszerző a Milanban ez szörnyen hangzik, én ebbe még bele sem gondoltam, de szerintem sok szurkoló társam sem, ezen nagyon gyorsan változtatnunk kellene

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet