Olasz sajtóhírek szerint a Juventus vezetősége Gianluigi Donnarumma mellett a bátyját, Antoniót is készen áll alkalmazni a következő szezontól.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy a Juve 10 millió eurós fizetéssel csábítja a Milan saját nevelésű kapusát, továbbá jelentős ügynöki jutalék ütheti Mino Raiola markát a transzfer megvalósulása esetén. Ezen felül a játékos édesapja is részesedhet.

A TMW értesülései szerint a Juventus nem csupán Gigiót, hanem Antoniót is szerződtetné a nyáron. Az idősebbik Donnarummának – aki 2017 óta a Rossoneri harmadik számú kapusa – szintén június 30-ig szól a szerződése és szinte biztosra vehető, hogy távozik.

A torinói alakulat Antonio Donnarummát szánná az olasz harmadosztályban szereplő Juventus U23-as csapat kapusának a következő szezonban, mindezt annak ellenére, hogy már 30 éves. Ugyanakkor erre van lehetőség, hiszen a szabályok szerint legfeljebb négy túlkoros játékos szerepelhet az együttesben.

Antonio harmadik számú kapusként négy év alatt mindössze 3 mérkőzésen védte a Rossoneri kapuját, ezeken egyetlen gólt sem kapott.

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • mire gondolsz? arra, hogy a Milan is leigazolta Gigio bátyját anno, hogy a kedvében járjon és hosszabbítson? ugyanezt csináltuk. ezek a dolgok megtörténnek.

 1. Fúú hogy ez az Antonio nem szégyeli el magát ha ez így van.U23??ahelyet hogy a szintjéhez mérten valahol játszana inkább koloncként követi a testvérét.Kabaré🤣🤣

  • Te mit választanál ebben a helyzetben? Ha Te kapsz a rokonod munkáltatójától 500.000 Ft-ot havonta, csak dolgozz a “rokonnal”.
   Vagy keresel egy másik állást, ahol a havi fizetésed 180.000 Forint lesz, de annál az állásnál személyesen kell pályáznod és állásinterjúkra járnod, majd ha felvételt nyersz, megfelelni az új kollégáknak, elvárasoknak stb. 🙂 Szóval?
   Ez a komment most nem ellened szól, csak lefordítottam magyar nyelvre 🙂 Sztem a legtöbb ember, ha Antonio helyében lenne, a pénzt és a biztonságot választaná:-)

   • Értem mit akarsz mondani,DE ha én vagyok a helyében akkor inkább választom a középutat és elmegyek egy Parma,Spal,vagy akár egy másodligás Monza vagy Brescia szintű csapathoz ahol kezdőként számítanak rám és fontosnak érzem magam.Ilyenkor nem számít a sport?csak ha a szuperliga ellen kell mondani az okosságokat a sport szelemével kapcsolatban?Szerintem egy valamire való sportember 30 évesen nem akarja megszégyeníteni magát egy U23 csapatban.És szerintem a focisták sehol nem a minimálbérből tengődnek.

   • Mondjuk nálunk is kb amennyit játszik)))))még a románt is elé hozták))szóval ez a sportemberi kérdés is már régen eldőlt vele kapcsolatban))

   • Persze ez mind rendben van, ahogy leírtad, de ezek az emberek elvileg abból élnek, amire feltették az életüket és amit ELVILEG szeretnek csinálni. Ezért kiábrándító, hogy vannak akiknek mindenük a futball és vannak az Antonio félék, akik megelégszenek azzal, hogy elücsörög a padon a jó is fizuért, vagy jelen esetben egy 0 kihívást jelentő u23-as csapatban.
    Persze mindez amit leírtunk, majd csak akkor nyer értelmet, ha tényleg megvalósul ez az üzlet, addig csak fikció.

 2. Az öcsi jól kikaparja neki a gesztenyét.Szép páros.Én már undorodom az egész familiától.Remélem elhúznak innen.

 3. Biztos, hogy mennek hiszen Raiola kap egy huszast ha sikerül az üzlet. Ismeritek ennyiért ő simán aláír még helyettük is..

  • Miért lenne undorító ember? Mert nem adják meg ami jár Neki? Csöves csaoat a Milan ne akarjanak nagy játékosokat. Majd kölcsön vesznek vakami szuper tehetséget aki védeni is tud.

   • Mert az intézési mód, taktika, az egész kommunikáció-vagy éppen hiánya erre enged következtetni. Mi jár? 10M€/év???????
    5-8 év múlva, mialatt még két hosszabbitás esedékes, 20at kér? Ja, jár értem.
    Nekem mindegy ki lesz a kapus csak ne ő!
    S tényleg, a címert ne mocskolja be a szájával.

 4. Azért a kérői közül soroljatok fel 2 csapatot, ahol 16 évesen megkapta volna ezt a lehetőséget, hogy 1. számú kapus legyen!?
  Persze, szuper tehetséges, aláírom, de lehet, hogy nem itt tartana, ha mondjuk 19 évesen kapott volna a szezonban 5-10 alkalmat, hogy pályára lépjen.
  Persze most a fiatalabb Dollarummáról beszélek.
  Egy gondolat Jamie Vardy-tól (nem szó szerint idézve): “Minek igazolnék el abból a klubból, aki számított rám, és lehetőséget adott, amikor senkinek nem kellettem”
  Mindezt akkor nyilatkozta, mikor fél Európa sorban állt érte…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet