Küszöbön az elefántcsontparti válogatott középpályás szerződésének meghosszabbítása.

NINCS KÉTSÉG Franck Kessié maradása felöl, ugyanis a Milan vezetősége egyértelművé tette, hogy nem szándékozik megválni tőle az idei nyári átigazolási időszakban – írja a La Gazzetta dello Sport a mai számában.

A 24 éves középpályás számára a 4-2-3-1-es formáció hozta meg az áttörést 2020 elején és azóta a kiváló teljesítményével Pioli csapatának meghatározó játékosává vált.

A klub célja, hogy hosszú távra magához láncolja Kessiét, akinek 2022 nyarán jár le az aktuális szerződése. A Milan vezetősége az elmúlt hetekben már megkezdte a tárgyalásokat a hosszabbításról, amely a szezon végén folytatódni fog. Kessié a hosszú távú kontraktus mellé jelentős fizetésemelést fog kapni.

Kessié 2017-ben csatlakozott a Rossonerihez az Atalantától, az átigazolási ára összesen 32 millió euró volt és már négy éve a piros-feketék játékosa. Az elefántcsontparti futballista eddig 180 mérkőzésen játszott a csapatban, ezeken 27 gólt szerzett és 14 gólpasszt osztott ki.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mindenki mehet amerre lát, csak Kessie maradjon az a lényeg. A csk karszalagot is odaadnám neki azonnal és mindenki fizetéséből levonnék egy keveset (még Gazidis fizetéséből is), amit Kessie-nek adnék, ez az ember tényleg megérdemelné és szerintem egy szurkoló se húzná a száját, ez a nagy különbség a többi pénzéhes piócával szemben.

  2. Egyetértek desmonddal, de, ha sikerülne megverni hétvégén a bundás juventust akkor néhány játékos orra alá dugnám a szerződését és adnék nekik 15 percet, hogy aláírják, vagy tipli. Lenne baj, néhánynál lefüstölne a processzor

  3. Donnarumma kapcsán volt hír, hogy a Milan befejezte (felfüggesztette) a szerződések megújításával való foglalatoskodást, hogy a csapat a maradék 4 meccsre tudjon koncentrálni.

    A Gazzetta kb. a semmiről írt; egyetlen olyan információ nincs a hírben, ami újdonság lenne. Korábban is ismert volt, hogy a Milan meg akarja tartani Kessie-t, az is, hogy fizetésemelést kapna, és az is, hogy már tárgyaltak vele. Mondjuk a “küszöbön van a hosszabbítás” meg az, hogy “a szezon végén folytatódnak a tárgyalások” kissé ellentmondásosnak tűnik.

    Kicsit korainak tartom egyébként a tárgyalások megkezdését, elvégre a Milannak újabban az a hobbija, hogy addig húzza a tárgyalásokat, amíg a játékos szerződése abba a fázisba jut, amikor már nem kell a Milan engedélye ahhoz, hogy más klubokkal tárgyaljon.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet