Úgy tűnik, hogy a Juventus komolyan gondolja Gianluigi Donnarumma szerződtetését és állítólag egy gigaajánlatot tett a 22 éves kapusnak.

Egyre inkább nő a feszültség Donnarumma körül és néhány nappal ezelőtt a szurkolók is megelégelték a hezitálását. Mint arról írtunk, a Curva Sud delegációja találkozott a fiatal hálóőrrel Milanello kapuin kívül.

A megbeszélésen Gigio hangsúlyozta, hogy egyedül ő fog dönteni a jövőjéről és nem írt alá máshová, valamint egyértelműen kifejezte maradási szándékát a drukkerek felé.

Az Il Giornale mai beszámolója szerint a Juventus vezetősége anyagilag rendkívül vonzó szerződést tett le az asztalra Donnarummának, akinek június 30-ig szól a jelenlegi kontraktusa a Milannal. A torinói együttes öt évre – azaz 2026 nyaráig – szóló szerződést kínált, szezononként nettó 10 millió eurós fizetéssel. Ez öt évre összesen nettó 50 milliót jelent, ami a Juventusnak körülbelül bruttó 100 millió eurójába kerül.

Ezen felül a Juventus készen áll további 20 millió eurót fizetni ügynöki jutalékként Mino Raiolának az aláírásért, míg Gigio édesapja, Alfonso Donnarumma mintegy 3 millió eurót kaphat, ha a fia a Juvéba szerződik.

Ami a Milant illeti: Paolo Maldiniék minden egyes tárgyalást felfüggesztettek a szezon végéig a szerződések meghosszabbításáról, hogy a csapat 100 százalékban a hátralévő mérkőzésekre tudjon összpontosítani. A klub vezetőségének eddigi utolsó ajánlata Donnarumma számára évi 8 millió eurós fizetés és legalább 2024-ig szóló kontraktus.

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Raiolának megint jár a 20milla.🤣🤣🤣🤣Hihetetlen hogy hajlandóak a semmiért fizetni az ügynököknek a csapatok.

 2. Az lenne a legszebb, ha aláírna a Juvéhoz és lecsúsznának a BL-ről. 😀 Bár ilyen szerencsénk nem lesz, viszont Donna BL-ben fog játszani, már csak az a kérdés, hogy milyen mezben.

 3. Jajj, de röhögnék, ha aláírna, és a juve jövőre az El-ben indulhatna csak 🙂
  Én már úgy vagyok vele, hogy jövőre mindegy ki lesz a kapus, csak ne D legyen az…

  • Én meg akkor röhögnék ha hibázna a Juve ellen aztán közölné a Juve hogy ja csak vicceltünk azzal az ajánlattal xd

   • Szerintem nem is véletlen az időzítése ennek a hírnek, hogy kicsit bezavarjon. Mindig mondják, hogy a profi játékosokat nem lehet megzavarni semmivel, de azért erre nem vennék mérget.
    Én azon röhögnék, ha kiharcolnánk a BL-t és addigra már aláírt volna a Juvehoz, akik nem érnék el a BL helyet, az valahogy viccesebb lenne és meg is érdemelnék Raioláék. Azért remélem jól alakul minden és még marad is.

 4. Ha raiola tehetné már most oda hamisított volna Donna nevét. Na majd most eldől, hogy mi az erősebb a szív vagy az ész, szépen fogalmazva. Csúnyábban klub szeretet vagy kapzsiság. FORZA MILAN!!!!

  • Ez már az előző hosszabbításnál eldőlt, mikor még a bátyót is le kellett igazolni, hogy évi 1 millióért ott legyen az öcsike körül.
   Most meg kapott egy több mint korrekt ajánlatot, amit le se szart.
   Nincs itt semmilyen klub szeretet, csak kapzsiság meg képmutatás. Nyugodtan eltakarodhat a klub közeléből.

 5. Én nem védeni akarom, de úgy gondolom már nem a pénzen múlik, hanem BL-ben akarnak játszani (persze az több pénzzel is járhat) a törökkel együtt. Azért valahol meg lehet érteni ezt. Ha annyira pénz számítani, szerintem már mind a kettőnek lenne másik csapata.

  • Persze, meg lehet érteni. De basszus, nem Maldinin múlik, hogy BL helyen végzünk-e vagy sem, hanem többek között D-n meg a törökön. A legkönnyebb, hogy megy a sírás, hogy BL-t akarnak, aztán kapunk olyan gólokat, hogy a jóisten se tudja D mire mozdult, a török meg csak azért van a pályán, hogy meglegyen a létszám.

  • Ha a bl-ről szólna, akkor nem követelne, alkudozna hanem közölni kellett volna, hogy ne tárgyaljunk, megyek. Mert s mivel a Milan az elmúlt években nem bolt bl dzereplő, idén talàn, de a jövő erősen kérdéses ebből a szempontból. Vannak biztos bl induló klubok s neki igy oda kellene szerződni. De nem, ez a pénzről szól.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet