Ügynöke megerősítette, hogy az Atalanta nem fogja végleg megvásárolni Mattia Caldarát.

Az olasz középhátvédet 18 hónapra vette kölcsön a bergamói együttes 2020 januárjában és júniusban jár le a kölcsönszerződés. Az egyezség szerint az Atalantának lehetősége van 15 millió euróért aktiválni a vásárlási opciót.

Pár nappal ezelőtt arról írtunk, hogy Caldara minden bizonnyal távozik az Atalantától.

Giuseppe Riso, a játékos ügynöke megerősítette, hogy az Atalanta nem vásárolja meg végleg Caldarát, így az olasz védő a szezon végén visszatér a Milanhoz.

Ez azt jelenti, hogy a nyártól Caldara személyében még egy belsővédő fog Stefano Pioli rendelkezésére állni Simon Kjaer, Alessio Romagnoli, Matteo Gabbia és Fikayo Tomori mellett, ugyanis utóbbit szinte biztosan megvásárolja a klub a Chelsea-től.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Legyinthetnénk, hogy még egy olyan csoda akitől az életben nem fogunk szabadulni, én azért még nem temetném és kicsit örülök is hogy visszajön. Ha egészséges marad, a Gabbia szintet már most hozza. Kjaer nem mai gyerek, most is volt bőven sérülése meg még lesz is, Romagnoli formája egy óriási nagy kérdőjel jelenleg, Tomori a fix pont most úgy tűnik. Ezek alapján szerintem elférhet még ide.

  2. Jó játékos, de éppen az a baj vele, hogy nem marad egészséges. Ha nem tud végigjátszani egy teljes szezont soha, akkor nem számíthatunk rá.

  3. Turi van valami defektje a srácnak. Ennek ellenére kíváncsi vagy Pioli mit tud kihozni belőle?! Szurkolok neki!

  4. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy Gabbia már most hozza Caldara szintjét. Esélyes, hogy az angolt ebben a formában nem fogjuk megvásárolni, max. ha Romagnolit jó pénzért megveszi valaki. Nehéz nyarunk lesz. Pár ikon visszatér, ne hogy az legyen, hogy velük erősítjük meg a keretet.

    • Felidézi azt a szép Galliani korszakot, mikor minden visszatérő játékos “új igazolásként” volt emlegetve 😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet