Antonio Cassano szerint a Milan vezetősége hibát követett el Mario Mandzukic szerződtetésével és beszélt a klubnál töltött időszakáról illetve a 2012-es távozásáról is.

Az olasz támadó csupán másfél évet töltött a Milannál 2011 és 2012 között, ezen időszak alatt 40 tétmeccsen 8 gólt szerzett és 17 gólpasszt osztott ki. Cassano a napokban Christian Vieri műsorában beszélt a Milanról és kritizálta Mandzukicot.

“A Milannak megbízható és egészséges csatárt kellett volna igazolnia, aki lőtt volna néhány gólt, amikor Ibrahimovic nem játszik. Hasznos lehetett volna egy olyan játékos, mint Caicedo. Kezdőcsapat szintű játékos nem lesz belőle, de ideális választás lehetett volna.” – mondta Cassano.

“Mandzukic az egyetlen téves igazolás, ő egy nagy kérdőjel számomra. Én megmondtam, hogy ő nem fog segíteni. Amikor Ibra nem bevethető, Piolinak át kell szerveznie a játékot és Leaót vagy Rebicet kell betennie csatárposzton, akik nem a legjobbak ott.”

Cassano az interjúban kitért a Milanból való távozásának körülményeire is.

“Nyertem a Milannal és jól éreztem magam. Akkoriban lehetőségem volt az Interbe menni, amely mindig is a kedvenc csapatom volt. Bár kötődtem a Milanhoz, mert a klub megmentette az életemet és nagyon sokat tett értem, de mindent megtettem, hogy az Interhez igazoljak. Ettől függetlenül mindig hálás leszek a Milannak.”

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Cassano egész jól megél abból, hogy többnyire a nyilvánvalót nyilatkozza a médiumoknak. Mandzukicról mindenki így vélekedik. Mintha azt mondta volna, hogy “hiba volt Kijevből elindulni Vlagyivosztokba úszógatyában és strandpapucsban”.

    • Azt mondod, hogy nem az alapos, részletekre kiterjedő elemzésekért és a mélyen szántó gondolatokért szeretjük őket? 🙂

  2. Nekem az a véleményem, hogy fél évet nem játszott. Ez idő alatt az ő izomzata nyílván kicsit változott, hiába személyi edzője volt! Nálunk annak is itom problémája van aki kettőt passzol….

    Szóval szerintem Mandzukic óriási fogás a maga módján! Azért ő a széleken és Ibra helyén is tud játszani és kellene is szerintem ahogy felépül mert Ibrával a játékunk teljesen kiismert! Mandzu sosem volt egy sérülékeny játékos én biztosra veszem, hogy jövőre hasznos tagja lehetne ő is ennek a fiatal keretnek!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet