Megszületett a megegyezés Zlatan Ibrahimovic és a Milan vezetősége között.

A 39 éves csatár egyike annak az öt játékosnak, akinek a szezon végén lejár a szerződése a Milannál. Ibrahimovic a tavalyi visszatérése óta egyértelműen húzóemberré vált a Rossoneriben és 34 meccsen 25 gólt lőtt a Serie A-ban. Az előző idényben házi gólkirály lett és most is toronymagasan vezeti a házi góllövőlistát.

Az elmúlt hetekben tárgyalások zajlottak Ibrahimovic szerződésének meghosszabbításáról és a MilanNews tényként közölte, hogy a napokban megszületett a megállapodás a felek között, így a svéd klasszis a következő szezonban is a piros-feketéket fogja erősíteni.

Ibrahimovic további egy évvel, azaz 2022. június 30-ig hosszabbít a Milannal. Folyamatban van a végső részletek megvitatása és a szerződésben lesznek különböző bónuszok a játékos egyéni teljesítményéhez kapcsolódóan. A MilanNews arról ír, hogy a hivatalos bejelentés hamarosan várható.

Ibra hosszabbítása fontos jelzés a klub részéről. Paolo Maldiniék célja a folytonosság megteremtése, amelynek kiindulópontja a csapat vezérének és legmeghatározóbb játékosának megtartása.

36 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ennyit arról, hogy Raiola fogva tartja Donnarummát és csak miatta nem született még megállapodás a hosszabbításáról.

  • Azért Dé más kérdés. Ibranak nem akarnak a szerződésbe pl alacsony kivásárlási árat, és a többi… 😉

   • Ha az ügyfél akar valamit, akkor az öreg Mino elintézi neki. Ha szeretné, hogy legyen egy kiskapu, hogy ha mondjuk megint nem jön össze a BL olcsón leléphessen, akkor azt bármilyen eszközzel, de elintézi Raiola. Vagy ha nem jön össze akkor nem ír alá 5 éves szerződést.

    Ha az ügyfél boldog egy 1 éves szerződéssel, akkor a háttérben szépen, minden cirkusz nélkül megegyezik a csapattal. Egy szó se merült fel a jutalékáról (bár nem féltem, hogy rosszul járna) nem merült fel más csapat érdeklődése, hogy 1+1 éves opciós szerződést akarna Ibra, stb. Csak csendben megegyeztek, úgy hogy a szerződéshosszabbításról semmi hír nem szivárgott ki.

    • Ibra leszögezte már többször is, hogy vagy Milanban játszik vagy visszavonul. Raiola is tudja, hogy ha nem egyezik meg Maldiniékkel akkor lőttek a +pénznek amit Ibrából még ki tudna szedni. Ezzel szemben ha Donna nem marad, az neki hatalmas +lóvé.

     • Donnarumma meg azt mondta, hogy itt akar maradni, sőt a legújabb hírek szerint “utasította” Raiolat, hogy intézkedjen a “formalitásokról”.
      Mondjuk azt is mondta, hogy mindenképp a BL-ben akar játszani, ahova a Milan az elmúlt 7 évben nem jutott. Lehet, hogy Donnarumma utóbbi vágya miatt köti az ebet a karóhoz Raiola? De lehet, hogy Donna mindjárt új ügynököt keres mert Mino nem teljesíti az utasítását…

 2. Ez most árt nekünk vagy használ? Így olyan csatár nem fog ide jönni aki megoldás lehet pár évre és jó is.

  • Miért ne jöhetne, eddig azért nem jött senki komoly, mert azok BL-ben akarnak játszani és nem tudjuk megfizetni se őket a BL-ből befolyó pénz nélkül. Egyedül Ibra volt annyira tökös, hogy vállalja ezt a lehetetlen kihívást és sikerrel is járt, ezért bőven megérdemli, hogy hosszabbítanak vele. Piolinak meg most lesz talán az első olyan nyara, hogy lesz elég ideje felkészíteni a csapatot egy másik felállásra, ahol akár 2 csatár is a pályán lehet egyszerre.

 3. Úgy tűnik ismét én vagyok az, aki nem tud maradéktalanul örülni ennek a hírnek.. Ibra szerződéshosszabbítása ugyan azt a problémát vetíti elő, mint amivel az egész szezonban küzdünk.. A Csatárkérdés..
  Ha Ibra épp nem sérült vagy nem pihentetik, akkor egyértelmű Ő az első számú csatár, így viszont esély sincs arra, hogy egy komolyabb, gólerőst csatárt igazoljanak.. Egy jó csatár nem fogja vállalni, hogy a kispadot koptassa Ibra mögött.. így maradnak majd a Leaohoz hasonló gyöngyszemek..
  Azzal gondolom mindenki egyetért, hogy bármennyire is jó erőben van Ibra nem fog tudni végigjátszani egy szezont.. Ha jól tévedek, ebben a szezonban eddig 16 bajnokin játszott.. Az nem sok, inkább kevés.. Tehát marad az, mint idén is, hogy mikor Ibra nem lesz játékra kész, majd vakargatjuk a fejünket, hogy ki fog itt gólt lőni..

  • én úgy gondolom, hogy látják Maldiniék, hogy Ibrával nem lehet végigjátszani egy szezont, és Leao/Rebic/Mandzu nem tudja pótolni. attól még, hogy idén nem igazoltunk csatárt, nem jelenti azt, hogy most se fogunk. megnéztek így egy szezont, és kiderült, hogy kevés Ibra egy szem csatárnak. pláne, ha elérjük a BL-t, Maldiniék fognak hozni ide egy vérbeli csatárt. könnyen lehet, hogy még nem egy Belotti, Ciro féle vezért, de én már örülnék egy vérbeli fiatal csatárnak, aki mindig is befejező volt, mert se Leao, se Rebic nem az. annyira felesleges előre kongatni a vészharangokat. majd a mercato utolsó napjaiban negatívkodjunk, ha híre nincs egy csatárnak. én bízom Maldiniben. plusz gondoljunk már bele, hogy mi lenne ha egyáltalán nem jött volna Ibra. ismét a hetedik helyen üldöznénk a BL helyeket, s már lemondtunk volna róla

  • Ibra nélkül most már az új sportigazgatót meg edzőt keresnénk és a fél csapatot le akarná cserélni mindenki, ahogy ez korábban ment mindig.

   Arra alapozod amit írsz, hogy Piatek egy kis beszari alak volt és Ibra érkezésére fogta a távozását, miközben egy nagy nulla a tök utolsó Hertha-ban is. Olyan játékos nem is kell, aki fél a konkurenciától, mert az nem is lesz képes komoly változást hozni.
   Szerintem inkább az lesz fontos kérdés, hogy még meddig nézi a vezetőség a kukázott Samu-t, meg a hasonló nulla játékosokat, mert így meg van kötve Pioli keze és vereséggel ér fel, ha pihentetni akarja az egyetlen gólképes játékost.

   • Amikor azt írtam, hogy komoly csatár, nem Piatekre gondoltam..
    A sokak által kedvelt és óhajtott Belotti szerinted elüldögélne Ibra mögött a kispadon, úgy hogy 2-3 meccsenként lépne pályára??????

    • Az Belotti és a környezete hibája, ha nem akar konkurenciát és már évek óta egy Torino-ban tengődik. 26 meccsen szerzett 11 gólt, amivel bizonyítja, hogy csak második számú csatár lehetne a Milanban. Azt kell feltételezni, hogy lesz BL és ebben az esetben annyi meccs lenne, hogy elosztoznának a csatárposzton ketten.

     BL indulás nélkül meg nem célállomás egy Belotti féle csatárnak a Milan, de ha elérjük azt, akkor egyből máshogy fognak hozzáállni.

     • Nagyon másképp látjuk.. Az szerintem nem Belotti hibája, ha tisztában van azzal, hogy Ibra mögött csak másodhegedűs lehetne.. Ez nem csak rá igaz, hanem még nagyon sok játékosra.. Igazság szerint, ha tudnám, hogy 99%-ban egycsatáros játékot játszik a csapat, ahova hívnak, és ott van Ibra, én sem igazolnék oda.. Azon egyszerű oknál fogva, hogy játszani szeretnék, nem padot koptatni..
      Ez nem kis hitűség, hanem egyszerű Tény..

      • Ha egy 40 éves játékostól félsz, aki egy szezon felében sérült és te nem akarsz oda igazolni, akkor ott a pénz vagy egyéb okok állhatnak csak a háttérben. Arról van csak szó, hogy nem látjuk a valódi indokokat, hogy miért nem igazol ide komoly csatár, miközben ezer oka lehet és kb a legutolsó az, hogy egy 39 éves Ibra mellett nem kapok elég lehetőséget. Az 1 csatáros játékon meg könnyedén változtathat Pioli, ha a vezetőség szolgáltat neki 2 csatárt, de igazából a kukázni való selejt sokkal komolyabb probléma jelenleg és a bajnoki cím úszott el rajta és lehet a BL is elfog, pedig a vak is látta, hogy évek alatt 3 gólt termelő Samu kilógna egy Fradiból is.

  • Pont a kevés meccs miatt nem értem, hogy miért erőlteti a válogatottat? Hiszen így sem képes végig tolni egy szezont! Maldini annó lemondta a válogatottságot, pedig inkább volt alapember a Milanban (BL csapatban), mint most Ibra. Látjuk, hogy a svéd nélkül is be tudtunk húzni meccseket, és vele is képesek voltunk a betlire… Nem mondom, hogy nincs szükség a mentalitására, sőt! Illetve ugye a marketing sem elhanyagolható szempont.. De ha a Milanban akar játszani és nyerni(!), akkor legyen 100%-os állapotban – ehhez meg szükséges a megfelelő regeneráció.
   Vagy fogadja el, ha elé érkezik pl egy Belotti. (De akkor meg azért nem várható el a válogatottsága, ugye?)
   Valamiféle min. meccsszámot/ gólt bele illesztettem volna a szerződésébe…

   • Írja a hír, hogy bónuszokat kap egyéni teljesítményekre, szóval gondol a vezetőség is mindenre. Nem sérült meg a válogatott alatt szóval most nem volt ezzel se gond és egy játékosnak plusz motiváció, ha ott is szerepelhet. Mivel idős játékos, ezért szüksége van minden motivációra, hogy folytassa ilyen szinten. Ő lövi a legtöbb gólt jelenleg is, ezért alapembernek tekinthető és nagyon is fontos minden szempontból.

    Lehet kedvelni vagy nem kedvelni, de a statisztikái és szakmai okok bőven magyarázzák, hogy miért hosszabbítanak vele. Jelenleg az okozza az igazi gondot, hogy jobb helyen áll a csapat, mint arra bárki számított volna és indokolt lenne, ezért sokan azt várnák Ibra-tól, hogy a teljes szezonban emberfeletti teljesítményt nyújtson, mint fiatal korában. Már nem fiatal, de ő dolga, ha válogatott akar lenni és egy ócska Milan-t akar a hátán vinni botladozva. Ne felejtsük el soha, hogy nélküle most is a 7. helyért küzdenénk. Vele nem fogunk bajnoki címet nyerni és BL-t se, de most egy ilyen korszakban vagyunk már évek óta, hogy egy nyugdíjas sztártól lehet várni, hogy kihoz minket a gödör aljáról, mert igazi erősítésre se pénz nincs és már neve sincs a klubnak, hogy BL nélkül itt focizzon egy igazi tehetség.

    • “Ne felejtsük el soha, hogy nélküle most is a 7. helyért küzdenénk.”
     Tényként közölsz olyat, ami egyszerű feltételezés.. Honnan tudod Te ezt olyan biztosra mondani???
     Ne felejtsd el, az Ibra nélküli meccseken legalább annyi pontot szerzett a csapat, mint vele.. Ez nem feltételezés, hanem egyszerű matematika..

     • Ésszerű feltételezés, aminek ezer jele volt korábban és Maldiniék teljesen logikus döntése volt, amire számtalan példa mutatott rá, hogy hoztak 2 rutinos öreg rókát a Seria A legfiatalabb keretébe, mert csak fiatalokkal nem lehet eredményeket elérni és ezt bizonyították 2 év alatt. Ibra önbizalmat adott a csapatnak, aminek előfeltétele volt, hogy néhány meccset megnyerjen a csapatnak, ami nélkül nem lett volna önbizalma ezeknek.

      Ezek nem csak egyszerű feltételezések emiatt, de az valóban kérdéses, hogy a 7. helyért küzdenénk, mert lehet sokkal rosszabb is, ha Giampaolo ideje alatti eredményekből indulunk ki.

     • Az egyértelmű, hogy nem ment volna így a szekér, ha Ibra nem jön vissza. Neki vitathatatlan érdemei vannak abban, hogy most mindenki arról panaszkodik, hogy csak a második helyen áll a Milan és nem az elsőn. Miközben 1 évvel ezelőtt és az előtti, előtti, előtti években a “megsemmisülés” szélén állt a csapat, miközben foggal körömmel harcolt a 6. helyért, hogy legalább az Európa Liga indulás meg legyen. Minden egyes szezonban az volt a kérdés, hogy a bajnokság felénél mekkora hátrányban lesz a csapat a riválisokhoz képest.

    • Teljesen félreértesz. A bónusz részén még lehet filozofálni, bár a “bónusz” szónak más töltete van, mint a “minimum elvárásnak”. De ez tényleg csak a szavak játéka.
     Az viszont már egy másik kérdés, hogy valaki 5métert képtelen futni egy meccsen, mert nem készült fel megfelelően fizikailag. Ebben az esetben pedig éppúgy nem érdekes a játékos kora, mint amikor a rutintalanokat próbáljunk védeni egy-egy kapitális hiba után.
     Egyelőre ez az “ócska” Milan fizet milliókat Ibrának, és nem egy skandináv válogatott. Egyelőre többen is kíváncsiak erre az “ócska” csapatra, mint a svédekre – megkockáztatom, hogy még akkor is, ha Ibra nem nálunk lenne.
     Ez nem szeretet kérdése, hanem most egy új helyzet állt elő: regenerálódás helyett “bohóckodik” a válogatottban, utána meg ég a csapat a bajnokin, mert képtelen átvenni egy labdát (az amúgy egyik legtechnikásabb játékos a világon). Hiszen Te is írod: már nem fiatal. Akkor ne vállaljon annyit, mint 10-20 évvel ezelőtt! Ha a teljesítmény rovására megy, akkor ez egyáltalán nem csak az ő dolga.

     • Értem a logikádat, de nekem az a véleményem, hogy nem mi döntjük el, hogy ki lehessen válogatott és ki nem. Én szeretem követni a válogatott meccseket, ahol játszanak Milan játékosok. Ez hihetetlenül kockázatos, de egy edzésen is ugyanúgy megsérülhet, persze az utazgatás meg egyebekkel nagyobb a kockázat.

      Én úgy vettem észre, hogy azok is gyenge teljesítményt nyújtottak, akik nem voltak válogatott meccsen és például Calhanoglu a válogatottban jól játszott, ehhez képest a Milanban meg visszafogott teljesítményt nyújt. Theo például nagyobbat hibázott és nála ez elég gyakori, de mivel úgy érkezett ide, hogy utána egyből 6 gólt lőtt, ezért teljesen elvakultan értékelik páran.

      Főleg csak az megy, hogy nincs formában a csapat és akkor elő kell venni valami indokot, hogy nem ettek elég tésztát vacsorára, pedig ez minden sportolóval előfordul, annyi különbség van csak, hogy amikor egy Messinek nem jön ki a lépés, akkor ott van mellette 4-5 klasszis játékos, aki eldönti a meccset.

      Lehet igazad van abban, hogy most azért volt rosszabb 1 meccsen, mert elfáradt a válogatottban, de amikor nincs válogatott meccs akkor is szokott ügyetlen lenni, mint bárki más. A szép eredmények akkor jönnek majd, ha nem egy lapra tesz fel mindent a vezetőség és van B terv is. Amennyiben az a terve Maldiniéknek, hogy 5 évig Ibrára akarunk támaszkodni és közben elengedik énekelgetni, akkor valóban van baj, de én nem azt látom, hogy ez lenne a helyzet.

  • Jani, minek kellene komolyabb, gólerősebb csatár Ibránál? 😀 Valszeg nincs is olyan, aki talán van az meg 100 milliónál kezdődik. 🙂 Tévedés lenne azt gondolni h Ibra maradása miatt nincs esély sem komoly gólerős csatár érkezésére. Az ok egyszerű, nincs pénz rá. Ha Ibra lelépne, akkor sem jönne a helyére hasonló kaliberű spíler, hanem maradna egy Mandzukic azt olcsón hoznának még valakit mellé ‘hátha beválik’ alapon.

   • Talán azért kell, mert kb. a bajnokság felében fog játszani, ahogy idén is.. Egyébként nem azt írtam, hogy Ibránál kell jobb vagy gólerősebb.. 🙂
    Sokadszor bedobom a nevet, aki megoldás lehetne: Alfredo Morelos

    • Én őt egyáltalán nem ismerem, szóval nem tudok érdemben véleményt alkotni róla és hiszek neked. Árát mennyire saccolnád, ő mozdítható lenne?

     • Rangers játékos.. TM szerint 12 millió, de szerintem 20 körül lehetne elhozni.. Tavaly nyáron egy rövid pletyka erejéig szóba is hozták velünk.. Fórumon “érkezők” topicban van fent videó is róla..

 4. Mindenki tudja, hogy Ibra nem bír még egy egész szezont de értsétek meg, hogy még nem vagyunk olyan helyzetben, hogy igazoljunk helyette egy komoly befejező csatárt aki jobb nála. Az akár ~50 M kategória lenne.

  Az, hogy “ha minden jól megy” meglesz a BL még kevés. A Milan is pénzügyi alapokon működik. Majd ha jövőre a BL-ből lesz pénz és újra sikerül elérni a BL-t akkor talán jön komoly erősítés.

 5. Ez ilyen jó is meg nem is döntés. Már sokszor leírtam a véleményem Ibráról, nem kérdés, hogy örülök neki, hogy marad. A probléma lényege az, amit HegyalJani leírt. Amit nyerünk a réven, elveszítjük-e a vámon…

  Ha most valaki a jövőbe látna, és biztosan tudná, hogy Ibra hadrafogható lesz a meccsek 80%-ában a következő szezonban, akkor szerintem nem kérdés, hogy a hosszabbítása jó ötlet. Ha viszont ugyanaz lesz, mint idén, hogy a meccsek felén tud pályára lépni, az elgondolkodtató. Kellett a jelenléte, hogy a Milan megtanuljon nyerni, de komoly kritika mindenkinek: edzőnek, játékosoknak, hogy egy 40-41 éves játékos kell a pályára vagy akár az öltözőbe, hogy feltüzelje, motiválja őket.

  Ibrahimovic most hasonló cipőben jár, mint annak idején Pato. Éveken át bizonytalan volt a helyzete, rengeteget volt sérült. Amikor felmerült, hogy esetleg meg kellene válni tőle, legtöbbször ellenérvként azt hozták fel, hogy “de ha egészséges lenne, akkor mennyire jó csatár, és rugdosná a gólokat”. Pont ez volt a baj, hogy nem volt egészséges… Ibránál is ez lehet a gond és a kérdés.

  Én egyébként inkább támogatom a hosszabbítását, mint nem, de a vezetőség hatalmas hibát követ el, ha a svédre tesz fel mindent. Igenis a probléma (csatárkérdés) magunk előtt tologatását jelenti, ha most azért nem akarunk majd venni “utódot”, mert itt van (lesz) Ibra. Örüljünk neki, hogy ő marad, mert HA EGÉSZSÉGES, remek dolgokra képes, de – ha ez nem lenne világos a vezetőségnek – fel kell készülni arra, hogy nélküle is működnie kellene a Milannak. Annak idején egy csomó esetben előfordult, hogy bizonyos játékosok pótlása nem történt meg, mert ugyanígy tolta a klub maga előtt a gondokat. A klub nem készült fel rendesen pl. a Baresi vagy a Nesta utáni időszakra, vagy arra, ha a szenátorok már nem lesznek… Ezért nem sikerült rendesen pótolni bizonyos játékosokat, hanem végignézte könnyes szemmel a klub, ahogyan az egykori klasszisok kiöregedtek. A dolog nehézsége viszont az, amit fent írt HegyalJani, hogy ki lenne az a támadó, akire lehetne később alapozni, már most is nagyobb név, de eközben elfogadja a másodhegedűs szerepet… Ezt valahogy úgy lehetne megoldani, ha a kiszemelt tudna Ibrával együtt játszani, azaz nem egytámadós rendszerben gondolkodunk. Ezt viszont már rengeteg alkalommal beharangozták, mégsem lett belőle semmi…

  A végén az lesz, hogy Mandzukic lesz az a valaki, aki Ibra mellett támadóként a keretben marad. Na, ő meg aztán láttuk, mennyire használható. Kb. annyit tett hozzá eddig a csapat összteljesítményéhez, mint annak idején Legrottaglie.

  Szóval én örülök, ha Ibra hosszabbít, de teljesen egyetértek HegyalJanival. Kíváncsi lennék a nyári mercato koncepciójára. Most azt tippelném, hogy támadóra – ennek következtében – nem fogunk költeni, hanem a védelem és a középpálya megerősítését célozzuk meg. Itt ugye van 2 játékos (Tomori és Tonali), aki nem erősítés, csak fizetni kell értük, azaz a következő szezonban úgymond velük nem erősödik a Milan. Hogy rajtuk kívül kik jöhetnek még szóba, jó kérdés. Most nem számítok arra, hogy a támadó szekció annyira változna, Thauvin lehet az egyetlen érkező. Esetleg. A fentiek miatt marad(hat) Leao és Mandzukic, Castillejo távozhat. Kb. ennyi. Ibra után meg lehet, hogy rámegyünk Harry Kane-re. 🙂

 6. Ha Ibra távozna, a Milan akkor sem tudna igazolni klasszis csatárt a helyére. A klub nincs pénzügyileg abban a helyzetben h 40-50 milliót kiperkáljon egy gólvágó befejezőcsatárra. Most még. Maldini egyértelműen lenyilatkozta, hogy mi a helyzet.

  Ők is tudták, hogy Ibra nem fog végigjátszani 40 meccset, de arra számítottak, hogy ott lesz Leao és Rebic, akik mindketten játszottak korábban csatárként, előbbi ráadásul eredetileg csatár, nálunk lett kitéve a szélre. Sajnos nem jött be, tévedtek. Ez ilyen… A nyáron rohadtul nem volt arra pénz, hogy hozzanak Ibra mögé 20 milláért egy “komolyabb” valakit, miközben a teljes átigazolási büdzsé kb 30 millió volt nyárra+télre.

  • Teljesen igazad van.

   Most csak annyi volt a cél, hogy egy rozoga Ferrari-val szerezzenek annyi előnyt, hogy mikor lerobban, akkor betolják a célegyenesbe és reménykedjenek benne, hogy csak 3 másik versenyző előz be minket. Eddig meg úgy néz ki, hogy ez a forgatókönyv valósult meg. A BL indulás meg nem csak sokszoros pénzt jelent az EL-hez képest, hanem azt is, hogy a Dani Olmo féle tehetségek, akik egy Real-ban még nem kapnak állandó lehetőséget jó ugródeszkaként tekintenek ránk. Ezt a célt meg évek óta próbáljuk elérni és Ibra-val vagyunk a legközelebb hozzá, ami csak Ibra jófejsége és tökösségének köszönhető, hogy hajlandó szóba állni a csóró Milan vezetőségével.

 7. Ez a Belotti,úgy làtszik nem akar letünni a kívànsàg listàról….
  Jövöre lehet a Serie B gólkiràlya,persze ha tud…..

 8. Mindenki láthatta, hogy Ibra már nem tud egy szezont végigjátszani. És nem is lesz fiatalabb. Így szerintem nem fog elrettenteni egy “komoly” csatárt, ha ide akarna jönni. De itt sajnos nem lehet komoly költekezésre számítani, max 25M/játékos, így ha Belotti jönne, annak is örülni kell, szerintem. Nem fogunk nagy neveket venni, esetleg ígéretes tehetségeket kölcsön+opcióval. De, ha nem veszünk meg senkit a kölcsön után, ami az idei évben várható lesz, akkor nem fognak velünk ilyen üzleteket kötni egy idő után. Ibra maradása alapvetően jó hír, üzleti szempontból is, nagy marketing értéke van. Mindenki kíváncsi egy Zlatannal felálló Milanra. Ugyanakkor, ha “komoly” csatár jönne, neki reális, hogy 20-25 meccsen játszhat Ibra nélkül ill. Ibra visszavontabb, osztogató szerepkörben is tud jól játszani, ahol a támadó harmadban “csak” helyzetbe kell hozni a csapattársakat. Az utolsó meccsen is láttuk ilyen szerepben és a ManU-ban is így játszott. Ha ezt felvázolják az érkező “komoly” befejező csatárnak, akkor az is elősegítheti a meggyőzését. Tehát Ibra nem biztos, hogy “elriasztja” a leendő erősítéseket, sőt ösztönözheti is az érkezést.

 9. Amúgy mi van André Silva-val? 22gólos a Frankfurtban. Szerintetek nálunk miért nem volt ilyen acélos a srác? Vagy lehet csak ez a szezon jött eddig neki így össze ahogy? Vagy a Bundesliga jobban fekszik neki? Rossz döntés volt elengedni?

  • Bundesliga-ban méterekre vannak a védők a támadóktól, ettől független nem rossz játékos, de a Milan-ban nem kapta meg a bizalmat. Mikor lőtt egy két gólt, akkor utána padon találta magát, ami nagyon rombolja az ilyen fiatal játékosok önbizalmát, szerintem Leao is azért ennyire flegma, mert zavarja, hogy nem bíznak benne folyamatosan.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet