Theo Hernández az Inter elleni derbi előtt nyilatkozott a DAZN mikrofonjainak és elmondta, hogy nem félnek senkitől és vasárnap a győzelemért fognak játszani a városi rangadón, továbbá kitért Zlatan Ibrahimovic hatására, a bátyjával való kapcsolatára és Achraf Hakimire is.

Nyáron lesz két éve, hogy a 23 éves francia balhátvéd csatlakozott a Milanhoz a Real Madrid együttesétől és az elmúlt évek egyik legjobb igazolásának bizonyult. Hernández eddig összesen 65 tétmeccsen játszott a csapatban, ezeken 12 gólt szerzett és 11 gólpasszt osztott ki.

“Itt Milánóban az összes derbi nagy jelentőséggel bír, de ez még fontosabb lesz a helyezés és a két csapat közötti pontkülönbség miatt. Nagyszerű derbi elé nézünk. Nehéz és intenzív mérkőzésre számítok, de jó meccs lesz. Nem félünk senkitől, a saját játékunkat fogjuk játszani és harcolni fogunk a győzelemért.” – nyilatkozta Hernández.

“Egyetértek Maldinivel és én is úgy gondolom, hogy ott kell lennem a világ három legjobb balhátvédje között. Hiszek abban, hogy az általam végzett kemény munkával megérdemlem. Még keményebben kell dolgoznom minden egyes nap és remélem, hogy egyszer eljön a pillanat. Csak magamra összpontosítok, hogy a legjobb formámat nyújtsam.”

“Az egy plusz, ha Ibrahimovic a csapatodban van. A testfelépítése az, ami igazán lenyűgöző. 39 éves, de elképesztő, hogy milyen erős fizikálisan és hogyan segíti a csapattársait. Az edzéseken mindenkinek ott van a nyakán és amikor elrontunk egy passzt, mindig azt mondja, hogy többet kell beleadnunk. Az igazság az, hogy Zlatan egy nagyszerű ember és kiváló csapattárs. Néha mérges ránk és összeszid minket, de ez rendben van és helyes, hogy megteszi.”

Theót a bátyjáról, Lucas Hernándezről is kérdezték, aki a Bayern München játékosa.

“Csodálatos kapcsolatom van vele. Minden nap beszélgetünk és nagyon összetartunk, testvérek mindhalálig. A válogatottról még nem beszéltünk. A Lazio elleni gólörömöm egy üzenet volt a szövetségi kapitánynak. Keményen dolgozom, hogy bekerüljek a válogatottba. Amit tehetek, hogy minden egyes nap dolgozom és bizakodok, hogy meghívót kapok. Marseille-ben születtem és Spanyolországban nőttem fel, de francia vagyok.”

“Hakimi? Nem számítottam arra, hogy a Real elenged minket. Mindketten a Real Madridban voltunk és nagyon keveset játszottunk. A távozás volt a lehető legjobb döntés, amit meghozhattunk, mert hiába vagy ott, ha nem játszol, akkor boldogtalan vagy. Minden tőlünk telhetőt megtettünk és most mindketten itt vagyunk Milánóban, méghozzá boldogan. Személyesen ismerem Hakimit és sok dolgon mentünk keresztül. Hihetetlen játékos, nagyon tehetséges, gyors és megvan benne a kvalitás. Ő egy remek srác és nagyszerű barát, de a pályán ellenfelek leszünk. Nagyon hasonló játékosok vagyunk.”

Hernández az étkezési szokásaira is kitért a nyilatkozatában: “Csirkét, rizst és zöldségeket eszek, de néha belefér egy pizza vagy akár egy hamburger a McDonald’s-ban.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet