Ismael Bennacer után Stefano Pioli újabb játékosát veszítette el az Inter elleni városi derbi előtt.

A Sky Sport Italia tájékoztatása szerint Mario Mandzukic izomsérüléssel bajlódik és kihagyta a csapat szombati edzését, amelynek következtében gyakorlatilag biztosra vehető, hogy nem lesz bevethető a vasárnapi Inter elleni rangadón.

Brahim Diaz mellett Bennacer és Mandzukic szerepel a sérültek listáján és egyikük sem állhat Pioli rendelkezésére.

A 34 éves horvát támadó csütörtökön először volt kezdő a Milanban a Crvena Zvezda elleni Európa Liga-mérkőzésen és 82 percet töltött a pályán. Arról még nincsenek pontos információk, hogy Mandzukic a jövő heti milánói EL-visszavágóra játékra alkalmas állapotban lesz-e.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A jelenlegi formájában elvileg nem kár Mandzukicért. Pioli úgy lehetett vele, hogy inkább Mandzukicot rúgják szét a szerbek, mint Ibrahimovicot. Ugyanakkor Mandzukic erőnlétével kapcsolatban voltak problémák, így meglepő volt, hogy ennyi időt a pályán töltött. Abból a szempontból is gond, hogy Ibra helyett legalább 10 percre be lehetett volna állítani a horvátot, de így most ez a lehetőség sincs meg. És már megint izomsérülés, már meg sem lepődöm.

    Ami Bennacert illeti, vele jelenleg szintén csak többen vagyunk. Rengeteg a hiba a játékában, nagyon nehezen akar visszarázódni. Persze lehet, hogy pont egy Inter elleni derbin viszont odatette volna magát.

  2. 34 évesen fél évet kihagyni ezt a formát eredményezi. Teljesen felesleges volt kidobni rá 5-6 milliót (amennyiben meg lesz a BL hely), nála még Maldini is jobban mozog.

    • Van az 2 év is. 1 év teljes kihagyás, de én nem számolnám a Qatari meccseket sem. Otthon a haverokkal keményebb meccseket játszott volna.

  3. Bízok benne, hogy formába lendül majd. Nagy segítség lenne a csapatnak ha a korábbi formáját tudná hozni. Nagy küzdő és húzó ember volt régebben. A kora sem sok még ha van benne akarat mint Ibrában. Én látok még esélyt rá. Edzeni kell neki keményen. Ha már idehoztuk adni kell neki lehetőséget, hogy megmutassa mit tud.

  4. Kiégett, lassú, szélső támadó…. a formácionban nem Ibra helyettese, nem center….ráadásul erősen dormán kívüll van. 1,8 milla a fizuja, ha elérjük a bl helyezést automatikusn meghosszabbodik a kontrakt 1 évvel (3,6 milla fizu a kiéget vénembernek jövőre..Kessie keres ennyit)…ez nem volt nagy fogás és erősen gyanítom, ő ennek az Istennek az idejében már nem fog formába lendülni

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet