Stefano Pioli szerint a csapat megérdemelte volna a győzelmet a Crvena Zvezda ellen és hozzátette, hogy az utolsó percekben nagyobb koncentrációra lett volna szükség az egyenlítő gól elkerüléséhez.

A Milan 2-2-es döntetlennel távozott Belgrádból az EL nyolcaddöntőbe jutásért vívott párharc odavágóján.

“Ez a döntetlen jó lehetőségeket kínál számunkra a visszavágóra és még nincs vége, de nyilván van némi sajnálat, mert az utolsó percekben jobban kellett volna tartanunk a labdát és nem lett volna szabad gólt kapni az utolsó szögletből. Még akkor sem, ha a szögletet les előzte meg, amit a játékvezető nem látott.” – mondta Pioli.

“A kezünkben volt a győzelem. Hiányzott a minőség a játékunkból a harmadik gól megszerzéséhez. Megérdemeltük volna a győzelmet, hiszen irányítottuk a mérkőzést és a hibák ellenére sok lehetőséget alakítottunk ki, tömörek voltunk.”

“Jó volt a teljesítmény és ez idegenben jó eredmény, de még jobb lehetett volna. Most a következő meccsre kell gondolnunk, ami mindenkinek a fejében motoszkál. Az Inter elleni derbire koncentrálunk, de készen fogunk állni a visszavágóra, mert az a célunk, hogy továbbjussunk az Európa Ligában.”

“Úgy gondolom, hogy Krunic és Kalulu is jól teljesített. Az ellenfél agresszív felfogásban játszott, ami kissé korlátozta a mozgási lehetőségeinket, de összességében jó volt a teljesítmény és jó visszajelzést adott nekem.”

“Bennacer némi izomfájdalmat érzett a combjában. Azt gondoltuk, hogy mindent megtettünk annak érdekében, hogy elkerüljük a sérülés kockázatát. Kár, nagy kár, hogy megsérült. Nagyon keményen dolgozott, hogy felépüljön és visszatérjen. Remélhetőleg nem túl komoly a sérülés és hamarosan jó formában visszatérhet, mert szükségünk van rá. Ő egy fontos játékos.”

“Jól dolgozunk az edzéseken, mert tudjuk, hogy ez a mérkőzés milyen fontossággal bír. Kulcsfontosságú meccsek várnak ránk, amik ugyan nem lesznek döntőek a végkimenetel szempontjából, de nagy motivációval és lelkesedéssel kell pályára lépnünk. Biztos vagyok abban, hogy így fogunk tenni. Nagyszerű mérkőzések jönnek és készen állunk.”

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. “Kulcsfontosságú meccsek várnak ránk, amik ugyan nem lesznek döntőek a végkimenetel szempontjából”
  Lehet ezt így gondolni?
  Ha most beugrik 2 zakó, màr a Bl helynek is örülni kell!
  Vagy csak én làtom így???

  • Érthető ez a mondat, le akarja venni a felelősséget a játékosok válláról. Lassan viszont felelősséget is kellene vállalni pl. egy Spezia elleni kellemetlen zakó, vagy a Crvena ellen lazaság miatt elbukott mérkőzés miatt.

 2. Kulcsfontosságú meccsek, amik nem lesznek döntőek a végkimenetel szempontjából…

  Ez így valahogy nem áll össze. A kulcsfontosságú meccsek igenis döntőek LEHETNEK a végkimenetel szempontjából. Azt viszont biztosan nem lehet mondani, hogy NEM LESZNEK AZOK…

  Nekem ne mondja senki, főleg ne Pioli, hogy mindegy, mi lesz most az Inter meg majd a Roma ellen, mert majd nem ezeken fog múlni. 6 pont helyett lehet 0 pont is a két meccsből. És mivel igen nagy harc van (lesz) az első négybe kerülésért, minden pont számítani fog. 6 ponttal szinte páholyban lehetnénk, pláne, ha még lenne 1-2 rivális, amely a következő két hétben pontokat veszít. 0 ponttal viszont jó eséllyel befognak minket a riválisok.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet