Alessio Romagnoli és Alexis Saelemaekers is kihagyja eltiltás miatt a hétvégi Atalanta elleni mérkőzést.

A Milan kétgólos győzelemmel és három ponttal távozott Szardíniáról, azonban Stefano Pioli két fontos játékosát is elveszítette a következő meccsre. Romagnoli a 39. percben sárga lapot kapott, amellyel begyűjtötte szezonbeli ötödik figyelmeztetését, ezt automatikusan 1 meccses eltiltás követi.

Saelemaekers a 66. percben csereként váltotta Haugét, azonban nem sokáig tartózkodott a pályán. Két perccel a beállását követően megkapta az első sárga lapját Abisso játékvezetőtől, majd a 74. percben egy lerántást követően jött a második sárga és villant a piros lap.

A fegyelmi bizottság döntése értelmében Saelemaekers egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a Cagliari elleni piros lapja után.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Capitano (sicc), hiába kapott egy jó tanárt Kjaer személyében, nem hinném, hogy Ő lesz az új Nesta, az a baj, hogy nem igazán van még így sem alternatívája, mondjuk azt sem értem, hogy miért Ő a csk.

 2. Ha valaki besárgul az azért van mert körülötte intenzív a játék és valahogy közbe kell lépni . Nagy terhelés kap Romagnoli szerintem . Meg vannak a hülyegyerekek aki elintézik magukat 10 perc alatt . Azért az nem ugyan .

 3. Nyílván nem lehet a 2esetet összehasonlitani!
  Salamaki fiatalsága,most ennyit ért…
  Romagnoli már más történet.Neki is van még hova fejlődni,kérdés,hogy tud-e.
  A sokak által szidott Leaoban ,én több tehetséget látok,ő viszont teljesen más poszton játszik.
  Ha Romagnoli is tud egy Calabriához hasonló javulást mutatni,akkor nem lesz gond!
  Végülis amióta Pioli az edző kevés játékos van aki ne lenne jobb,mint elötte!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet