Továbbra sincs könnyű helyzetben Stefano Pioli a kezdőcsapat összeállításánál, hiszen koronavírus-fertőzés miatt nem számíthat négy játékosára, továbbá a sérülések és az eltiltások is szinte állandósultak. Mindez egy roppant fontos mérkőzés előtt.

Szerdán a La Gazzetta dello Sport jó és kevésbé jó hírt közölt Simon Kjaer illetve Ismael Bennacer állapotát illetően az Atalanta elleni meccs előtt.

A lap szerint Kjaer ott lesz a kezdőcsapatban az Atalanta ellen Kalulu társaként a védelem tengelyében. A dán védőt a félidőben lecserélte Pioli a Cagliari elleni összecsapáson, azonban az edző megerősítette, hogy elővigyázatosságból tette egy potenciális sérülés elkerülése érdekében. Kjaernek akad némi kellemetlen hátfájdalma, azonban összeszorítja a fogait és mindent elkövet, hogy vállalni tudja a játékot.

A dán válogatott hátvéd szerdán atlétikai jellegű tréninget folytatott azokhoz a játékosok hasonlóan, akik pályára léptek a Cagliari ellen.

Ami Bennacert illeti: több mint egy hónapja harcképtelen. Az algériai válogatott középpályás a decemberi Parma elleni bajnokin szedett össze combizomsérülést és a Gazzetta szerint még az Atalanta ellen sem játszhat.

Bennacer szerdán egyéni edzésmunkát végzett Milanellóban.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Bennacer nagyon kell. Tonali most pont lerakott az asztalra egy jó meccset, de azért más szint. Ami számomra kicsit elszomorító, hogy eddig a Pirlós indításaiból nem láttunk szinte semmit, pedig azzal kiválthatná a zötyögősebb védekezést. Bennacer sajna abban is jobb.
    Gabbia is nagyon kellene, szerintem a Kjaer – Gabbia volt a legjobb hátvédpárosunk az újraindulás óta. Eltiltás vagy sérülés esetén azért lényegesen jobb 3. kh, mind Kalulu, aki ugyan jól mozog, de mindig benne van a hiba a kora miatt.

  2. Benacer meg a Calha tud hosszú labdákat adni . De amit Benacer ad a középpályát átrúgva az le is tudják venni annyira pontos . Sajnos egyik se lesz.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet