Ciprian Tatarusanu, a Milan román kapusa nyilatkozott a Torino elleni továbbjutást követően.

A 34 éves kapus kezdőként kapott lehetőséget a keddi Olasz kupa mérkőzésen és 120 perc alatt mindössze 3 alkalommal kellett védenie, viszont a tizenegyespárbajban ő is jelentős mértékben hozzájárult a továbbjutáshoz, ugyanis kivédte Tomás Rincon büntetőjét.

“Ez egy gyönyörű este volt. Fontos győzelem született egy nagyon hosszú és nehéz meccs után. Kitartóak voltunk és ennek köszönhető a győzelem, ami megérdemelt volt. Mindig jó érzés büntetőpárbajban nyerni.” – mondta Tatarusanu a meccs után.

Gianluigi Donnarumma piros lapja miatt valószínűleg a román válogatott kapus fog védeni a január 27-én rendezendő Inter elleni negyeddöntőben is.

“Az edző dönt erről. Mindig készen állok és megpróbálok minden tőlem telhetőt beleadni a csapatért. Remek csapatunk van és jó futballt játszunk. Minden játékos, aki pályára lép a legjobbját nyújtja és elkötelezett.”

A büntetőpárbajban a Torino kapusa, Vanja Milinkovic-Savic is elvégzett egy tizenegyest.

“Nehezebb védeni, amikor egy kapus rúgja a tizenegyest, mert nem tudod, hogy mire számíthatsz. Ilyen helyzetben az ösztöneidre kell hallgatnod.”

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet