Andrea Conti egyre közelebb áll ahhoz, hogy csatlakozzon a Fiorentinához és a Milan vezetősége áldását adta a klubváltásához – a felek már a transzfer részletein dolgoznak.

Az olasz jobbhátvéd milánói kalandja a végéhez közeledik, ugyanis a Fiorentina előrehaladott tárgyalásokat folytat a Milan elöljáróival. A két együttes az átigazolás részletein dolgozik és hamarosan megállapodás születhet. Egybehangzó olasz sajtóhírek szerint Conti kölcsönben távozhat egy kötelező vásárlási joggal, amelynek összege körülbelül 7 millió euró lehet.

Vito Angelé úgy értesült, hogy Conti nagyon közel a Fiorentinához. Zajlanak az egyeztetések a személyes feltételekről is. Az olasz védő jelenleg évi 2 millió eurót keres a Milannál és a firenzei együttes maximum 1,5 millió eurót ajánl.

A 26 éves játékos 2017 nyarán a kínai korszak alatt szerződött a Milanhoz az Atalantától és a klub 24 millió eurót fizetett a játékjogáért. Conti milánói időszaka rendkívül balszerencsésen indult, ugyanis az egyik edzésen térdszalag-szakadást szenvedett. A felépülése után újra megsérült a térde és hosszú hónapokig nem volt bevethető.

Conti ebben a szezonban mindössze 130 percet játszott és Diogo Dalot illetve Pierre Kalulu érkezésével létszámfelettivé vált, miközben Davide Calabria élete formájában játszik a védelem jobb szélén.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Hát nem tudom mi lenne jobb biznis, el adni Contit és meg venni Dalotot, vagy meg hagyni Contit és Dalotot vissza engedni a MUTD-be, de eddig nem szárnyalta túl Dalot Contit….tehát lehet jobb lett volna marasztalni Contit és több pénz maradt volna valami más, jobb és hasznosabb játékosra…

  • OFF.
   Minden tiszteletem a Tiéd és nem kötekedésből, szólok, mert szeretem olvasni a Te írásaid is, de…
   Légszi tedd már meg nekem (nekünk), hogy az igekötőt, ha ige előtt áll, egybeírod az igével! Kérlek.
   Peace! Forza Milan

 2. De, minden szempontból jobb vétel Dalot. Gyorsabb, erősebb, ügyesebb. A védelem mindkét oldalán tud játszani. Nem sérülékeny és 5 évvel fiatalabb.

 3. Conti védekezése 0.
  Dalot jobb felépítésű és megbízhatóbb,kevésbé sérülékeny mint az olasz…

 4. Gabetti!

  Teljesen igazad van. A pali nem tud embert fogni és helyezkedni. Egy sorral feljebb meg nem elég ügyes.
  Mehet!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet