2022. szeptember 25., vasárnap

Casillas tanácsot adott Gigio Donnarummának

-

Iker Casillas, korábbi spanyol világ- és Európa-bajnok kapus meglehetősen furcsa álláspontot foglalt Gianluigi Donnarumma jövője kapcsán és úgy véli, hogy az olasz kapusnak távoznia kellene Milánóból.

A korábbi spanyol válogatott hálóőr – aki 16 évig szolgálta a Real Madridot, majd 5 szezonon keresztül a Porto kapuját védte – a közösségi oldalán fejtette ki a véleményét, ami enyhén szólva nem nyerte el a Milan szurkolók tetszését.

“Véleményem szerint Donnarummának egy nagyobb hagyományokkal rendelkező klubban kellene játszania. Bocsánat, rosszul fejeztem ki magam. A Milan nagyszerű hagyományokkal rendelkezik. Arra gondolok, hogy egy olyan klubhoz kellene igazolnia, amely jelenleg nagyobb befolyással rendelkezik nemzetközileg.” – írta Casillas.

Gigio közel nyolc évvel ezelőtt 14 évesen csatlakozott a Milan utánpótlásához és 2015-ben debütált a Serie A-ban Sinisa Mihajlovic kezei alatt. Donnarumma azóta 226 tétmeccsen védte a Rossoneri kapuját és 80 alkalommal kapott gól nélkül hozta le a meccset.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem kell bántani, megvan a joga ahhoz, hogy hülye legyen. 😀 A lőtéri kutyát nem érdekli, hogy ő mit gondol. Lehet, hogy ezzel a Realra akart kilyukadni és ha igen, akkor inkább nézzen körül Madridban, hogy mi folyik ott. Az jogos, hogy a Milan évek óta nincs ott a BL-ben, de Donnarumma nagyon jó helyen van itt. Miért lépne le pont most, amikor a legnagyobb esély van arra, hogy végre a BL-ben játszhasson?

    Pont Casillas beszél, aki a Portóhoz ment Real legendaként, eltekintve a távozásának körülményeitől. Olyan, mintha Costacurta például a PSV-hez igazolt volna a pályafutása végén.. 😀

  2. Lehet nem látta a tabellát, hogy a Milan egy szedett vedett csapattal tele sérülttel is vezeti a bajnokságot, a pocsék játékvezetés ellenére is. BL-ben kell indulni és akkor nem lesz igazán oka távozni és sokkal nagyobb legende lesz belőle, hogy azt a fos Milan-t vezette vissza a nagyok közé és nem egy dúsgazdag csapatnak a sokadik zsoldosaként focizgat. (A fizetésére meg nálunk se lehet panasza)

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS