Teljes a Milan vezetőségének bizalma Brahim Diaz iránt, így a klub hamarosan megkezdheti a tárgyalásokat a Real Madriddal a játékos jövőjéről.

A spanyol támadó-középpályást szeptemberben vette kölcsön a Milan a Real Madridtól és eddig több mint 900 játékpercet töltött a pályán, ezeken 4 gólt és 3 gólpasszt jegyzett.

Fabrizio Romano átigazolási szakértő szerint a Milan szándéka egyértelmű: meg akarja tartani Diazt, éppen ezért tárgyalóasztalhoz fog ülni a Real elöljáróival a végleges átigazolás megvitatása céljából. A 21 éves játékos piaci értékét 25 millió euróra becsüli a madridi együttes.

A következő hónapokban kiderül, hogy ez az összeg alkuképes-e, de jelenleg úgy tűnik, hogy a spanyol klub nem kíván engedni ebből.

Paolo Maldiniék a megfelelő pillanatra várnak a tárgyalások megkezdéséhez, miközben az elmúlt hetekben több javaslatot is figyelmen kívül hagytak támadó-középpályás poszton – állítja Romano. Az egyik ilyen játékos Papu Gomez volt, aki távozóban van az Atalantától, de a Milan továbbra is bízik Brahim Diazban.

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Real 17-t adott érte. Örüljenek, hogy ennyi padozás után annyit kifizet érte egy csapat. Max 20. Annál többet semmiképp nem fizetnék érte.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet