Hakan Calhanoglu egyre közelebb áll a szerződéshosszabbításhoz és úgy tűnik, hogy csökkentett a fizetési igényéből.

A török válogatott futballista egyike azon játékosoknak, akiknek az idény végén lejár a szerződésük. A klub már megkezdte a tárgyalásokat Gordon Stipiccsel, a játékos képviselőjével. Pozitív, nyugodt, konstruktív tárgyalások zajlanak a megegyezés érdekében és 10 nappal ezelőtt Calhanoglu ügynöke személyesen egyeztetett Paolo Maldinivel a Casa Milanban.

Stefano Pioli a Lazio elleni meccs után elmondta, hogy Calha boldog a Milanban és nem gondolja, hogy problémák lennének a hosszabbítással. Pioli szerint mindenkinek azonos az érdeke a közös folytatás mellett.

A Calciomercato arról számolt be, hogy Calhanoglu csökkentette a fizetési igényét és egyre nagyobb az optimizmus a szerződéshosszabbítást illetően. A 26 éves játékosnak eddig 5-6 millió eurós igénye volt, de a hírek szerint a megegyezés 4 millió euró körül lesz, amelyhez további bónuszok társulnak bizonyos feltételek teljesülése esetén.

Calhanoglu jelenleg éves szinten 2,5 millió eurót keres a Milanban és az idei szezonban 20 tétmeccsen 6 gólnál illetve 9 gólpassznál jár.

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Tippem szerint ez volt a háttérbe!Jól megy neki,a csapatnak szintúgy,az ügynöke pedig megpróbál jóval kedvezőbb szerződést kisajtólni!Mikor ha nem most alapon!Ha megeggyeznek ez volt a háttérben,ha nem,akkor menni akar!Bár a Unitedbe nem nagy előrelépés lenne most 🙂

  2. Erre az összegre nagyjából rá lehet bólintani. A számai jók, a legjobb korban van, és egy hosszabbítás esetén – ha jelentősen visszaesnek a teljesítménye – még mindig el lehetne passzolni.

  3. 4 Millió szerintem korrekt fizetés a teljesítményéhez mérten, de akkor 5 éves legyen az a szerződés.

    • Én elnézem 🙂 A tartalom számít és nem a stílus..Senki nem lehet “tű pontos”…Csak egy bizonyos személy az oldalon.

  4. 4 millánál többet én se adnék neki, annyit talán megér. Egyébként meg legyen nekuk bónusz a bajnokság esetleges megnyerése, ennél nagyobb motiváció nem kell.

  5. Ne ítéljük el azért, hogy többet akar keresni. Mindenki így van ezzel. Nem viselkedett genyó módon, nem mutatta, hogy el szeretne menni, nem tagadta meg a pályára lépést (mint pld Icardi, a szomszédban). A legjobb üzlet, ha hosszabbítunk vele (nem kell mást venni tízmilliókért) és a csapatnak is jó, ha marad. Most úgy fut a szekér, hogy mindenki maradni akar, pld Donnarumma is, ami pozitív jel. A csapat kilépett a vergődő, lúzer szerepből. Hol van már a szenvedés Giampaolo-val, nagy lett a kontraszt.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet