A Bild német lap lehúzta a leplet az Ante Rebic-André Silva játékoscsere pénzügyi részleteiről és kiderült, hogy a két játékos mekkora átigazolás ár ellenében cserélt klubot.

Nagy rejtély övezte a Milan és a Frankfurt nyári üzletét, amelynek keretében Rebic végleg a Rossoneri játékosa lett, míg André Silva a németekhez szerződött. Az átigazolási árakat egyik klub sem hozta nyilvánosságra, azonban most úgy tűnik, hogy kiszivárogtak a részletek.

A Bild beszámolója szerint a Milan 3 millió euró ellenében adta el André Silva játékjogát a Frankfurtnak, míg Rebic átigazolási ára 5 millió euró volt.

A két klub „ügyeskedésének” hátterében az állhat, hogy a horvát válogatott támadónak egy záradék volt a frankfurti szerződésében, amely szerint az átigazolási árának 50 százaléka a Fiorentinát illeti. Ez azt jelenti, hogy a Fiorentina mintegy 2,5 millió eurót kapott a Rebic-transzfer részeként, míg a fennmaradó 2,5 milliót a Frankfurt könyvelheti el – írja a Bild.

Mindkét játékos megtalálta a számításait az új klubjában, hiszen Rebic a Milan második legeredményesebb játékosa volt az előző idényben, míg André Silva nagyszerűen teljesít Németországban – 46 tétmeccsen 22 gólt szerzett és 7 gólpasszt jegyzett.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet