Daniele Bonera, a Milan megbízott trénere szerint egy figyelmetlenségen múlott, hogy a csapat nem tudta megszerezni a három pontot a Lille elleni Európa Liga-mérkőzésen.

“Kissé csalódottak vagyunk az eredmény miatt, de elégedett vagyok a teljesítményünkkel, mert sikerült kontrollálnunk a mérkőzést. Egy apró figyelmetlenség megfosztott minket a győzelemtől, de ennek ellenére a játékosok jó teljesítményt tettek le.” – mondta Bonera a MilanTV-nek.

“Az Európa Ligában nincs könnyű mérkőzés. Nehéz csoportunk van és egy erős csapattal néztünk szembe – ezt a San Siróban is láthattuk.”

“Tonali? Sandro jól teljesített. A mérkőzés első részében küszködött, hogy megtalálja a megfelelő pozíciót, de idővel feljavult a játéka és nagyszerű labdát adott Rebicnek a gólt megelőzően. Elégedettek vagyunk Sandróval. Még fejlődési szakaszban van, de ő egy okos és szorgalmas srác.”

“Castillejo? Mindannyian örülünk Samu teljesítményének, védekezésben és támadásban egyaránt. A gólja csak hab a tortán, elégedettek vagyunk. Kjaer? Ő egy nagyszerű játékos, hatalmas odaadással játszik és ez igaz Gabbiára is. Boldogok vagyunk, mert mindig jól teljesít, amikor megkapja a lehetőséget.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet