A La Gazzetta dello Sport cikke szerint számos olasz élvonalbeli klubnál vannak jelentős elmaradások a játékosok béreinek kifizetésével – a Milan esetében kilenc másik együtteshez hasonlóan nincs probléma.

A világjárvány megnehezítette az összes futballklub életét és a zárt kapus mérkőzésekkel fontos bevételi forrás szűnt meg egyik pillanatról a másikra, ezáltal több együttes is nehéz helyzetbe került.

Öt olyan klub van a Serie A-ban, amely augusztus óta nem utalta át a játékosok fizetéseit, ezáltal fennáll annak a veszélye, hogy büntetést kapnak. Ez a Napolira, a Lazióra, a Beneventóra, a Genoára és a Sampdoriára vonatkozik. Amennyiben ezek a klubok december 1-ig, azaz keddig nem rendezik a játékosoknak az elmúlt három hónapban járó bér kifizetését, a bajnokságot szervező Lega Serie A pontlevonásra bünteti őket.

A Milan egyike annak a tíz klubnak az Atalantával, a Cagliarival, a Fiorentinával, a Juventusszal, a Sassuolóval, a Speziával, a Torinóval, az Udinesével és a Veronával együtt, amelyeknél nincs késedelem a bérek kifizetésében, azaz a játékosok augusztusban, szeptemberben és októberben is megkapták a fizetésüket.

Ezen kívül a Bologna, a Crotone, az Inter, a Parma és a Roma esetében egy hónapos elmaradás van, ezek a klubok legutóbb szeptemberben folyósítottak fizetést a játékosoknak.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A legjobb történetek nyáron voltak: David Silva ingyen igazolható vált..A Lazio magánrepülőt akart küldeni érte, már megállapodtak az ” anyagiakban ” is :-))) Erre David Silva a Real Sociedadba igazolt.
    A másik, szintén a Laziohoz kapcsolódik: felkeresték Allegrit, hogy váltsa Inzaghit, mivel van BL-es tapasztalata, és fűt-fát ígértek neki, új tapasztalt játékosokat stb 🙂 Még a saját játékosokat sem tudják kifizetni több hónapon keresztül, akkor mi keresni valójuk van a top csapatok között ?! Valaki vásárol hitelre egy Audi A8-ast, az első kötelező szervizre meg már nem futja. A Napoli-s De Laurentis is híres a pökhendi-nagyképű nyilatkozatairól, az alkalmazottai meg dolgozzanak ingyen.
    Egyszerű a matek: ha drága hobbid van, fizess is érte, és légy független. Berlusconit mindig is támadták, de az összes emberével mindig is jól bánt, bőkezű és úriember volt.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet