“Elkerülhető gólt kaptunk” – Donnarumma

0

Gianluigi Donnarumma mellett Sandro Tonali és Samu Castillejo is nyilatkozott a Lille elleni döntetlen után.

“Nyerhettünk volna, de egy nagyon elkerülhető gólt kaptunk. Kissé el vagyok keseredve, ám a legfontosabb, hogy ne veszítsünk. Két döntő meccs van hátra a csoportkörből és a saját kezünkben van a sorsunk.” – mondta Donnarumma.

“Büszkeséggel tölt el a Milan csapatkapitányának lenni, de a karszalag Alessióé és vasárnap ő fogja viselni. Ibrahimovic? Ő egy bajnok és sokat segít nekünk, de a helyette pályára lépők jó játékosok és megérdemlik, hogy a Milanban játszanak. Mindent beleadnak, hogy megfelelően pótolják Zlatant.”

Sandro TONALI:

“Megérdemelten szereztünk vezetést a meccsen, ugyan nem domináltunk, de jól tartottuk a labdát és sajnáljuk az eredményt. Az előrejáték és a hosszú indítások azok, amiket az edző kért tőlem. Erre kell törekednem, amint területem nyílik és ha nem lehetséges, akkor csökkenteni kell a tempót. Ezeken dolgozunk az edzéseken.”

“Ibrahimovic? Sokat segít a képességeivel és a játékával. Mindig könnyebb egy olyan bajnokkal játszani, mint ő, de megmutattuk, hogy nélküle is képesek vagyunk nagyszerű csapatként teljesíteni.”

“A csapattársaim nagyon erős játékosok és ezt bizonyítják ebben a szezonban, valamint az előző idényben is megmutatták. Mindig mindent beleadnak az edzéseken. Minden játékos, minden poszton mindig készen áll arra, hogy segítsen.”

Samu CASTILLEJO:

“Sajnos védekezésben hibát követtünk el, ami végül nem tette lehetővé számunkra, hogy három ponttal térjünk haza, de az elejétől a végéig kontrolláltuk a mérkőzést. Mint mondtam, sajnálatos a kapott gól, de elégedett vagyok a teljesítményünkkel és a mutatott hozzáállásunkkal.”

“Rebic gólpassza? A meccsre való készülés közben gyakoroltuk az ellentámadásokat. Ante nagyszerűen támadja a területeket, így sprinteltem a kapu elé remélve, hogy lepasszolja a labdát. Végül meg is tette.”

“A gólom mellett örülök annak, hogy fájdalom nélkül tudtam játszani. A szezon első része nagyon nehéz volt számomra, ezért boldog vagyok, hogy gólt szereztem és segítettem a csapatot.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet