Nem titok, hogy egészen ragyogó a kapcsolat Zlatan Ibrahimovic és José Mourinho között. A portugál szakember szerint az életkornak ellentmond, amit a svéd klasszis tesz.

Mourinho korábban az Internél és a Manchester Unitednél dolgozott együtt Ibrahimoviccsal összesen 3 szezonon keresztül. A BL-győztes szakember irányítása alatt Zlatan 100 tétmeccsen játszott és ezeken 58 gólt szerzett illetve 23 gólpasszt osztott ki.

Mourinhót a TencentSportsnak adott interjújában a svéd csatárról kérdezték.

“EGY 40 ÉVES JÁTÉKOSBAN NINCS MEG UGYANAZ A POTENCIÁL, MINT EGY 20 VAGY 30 ÉVESBEN. KIVÉVE PERSZE, HA ZLATAN IBRAHIMOVICNAK HÍVNAK.”

“Vannak olyan munkák az életben, amelyek különleges fizikai állapotot igényelnek, mint például a labdarúgás.” – tette hozzá Mourinho.

Nem ez az első alkalom, hogy elismerő szavakkal illetik egymást. Tavaly Ibrahimovic azt nyilatkozta, hogy Mourinho különleges és hajlandó lenne akár meghalni érte a pályán.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Eto’o szerintem abban a pillanatban a világ legjobb csatára volt. Ott annyi történt, hogy Eto’o talán akkor jobb volt kicsit mint Ibra, de ha nem is, akkor is Ibra rettenetesen nem illett a Barcába, főleg az ott tökéletes láncszemként működő kameruni helyére, és még a Barca fizetett rá az üzletre. Az Inter meg ugye BL-t nyert 😀

  2. Lehet tévedek, de szerintem mikor megérkezik egy külföldi top játékos, akkor még nem igazán vannak felkészülve rá a védők és talán ez is közbejátszhatott, hogy miért volt annyival jobb Eto’o, mert aztán később már nem hagyták annyira üresen és 2-3 ember fogta, mint ahogy Ibra-t szokták most is. Zseniális játékos mind a kettő, mert ők ezt is tudták kezelni és termelték a gólokat, miközben egy Piatek például jól kezdett, de aztán mikor számítottak rá az ellenfelek, akkor már elfogyott a tudomány.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet