Zlatan Ibrahimovic nem akármilyen gesztust tett és az összes csapattársát megajándékozta.

Csütörtökön Milanellóban járt a svéd Mikulás… Ibrahimovic volt olyan nagylelkű, hogy minden csapattársát megajándékozta egy vadiúj PlayStation 5 játékkonzollal a megjelenés napján.

Európában tegnap jelent meg a Sony újgenerációs konzolja, a PlayStation 5, amelyre rendkívül nagy a kereslet, ezáltal viszonylag még nehezen lehet beszerezni. Ibrának viszont sikerült venni, nem is egyet. Ibrahimovicról köztudott, hogy nem csupán a pályán, hanem az öltözőben is vezéregyéniség. Most egy nagyszerű gesztust tett és minden csapattársát meglepte az új játékkonzollal.

Samu Castillejo, Rafael Leao és Mateo Musacchio is a közösségi oldalán köszönte meg az ajándékot.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Akármi is lesz a szezon vége, rajta nem múlik semmi. 🙂
    Rettenetesen élvezi Ibra a jelenlegi helyzetét.

  2. Ez szerintem egyben promóció is a Sony részéről, bár az is lehet, hogy Ibra sorban állt a MediaMarktban, majd 15 db csomaggal a hóna alatt – amit ugye nem is igazán lehet beszerezni – sorba kiosztotta a cuccot.

  3. Lehet ezzel célzott Samunak, hogy ideje felhagynia a valódi focival és csak virtuálisan művelje azt. 😀

  4. Könnyebb lesz neki megmutatni rajta a taktikát,mikor hol fog lenni,hogy és hova adják a passzt. És főleg sérülés nélkül tudja lekaratézni Őket,ha nem a megbeszéltek szerint játszanak. (Mondjuk én tuti beépítettem volna Ibra gólörömébe pár extrém mozdulatot.)

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet