Matija Nastasic személyében újabb középhátvéd neve merült fel a Milan háza táján és a klub vezetősége egy kölcsön+opciós ajánlatban gondolkodik.

Nem kérdés, hogy a Milan vezetősége mindenképpen szeretne egy középhátvédet igazolni az aktuális mercato hátralévő részében. Olaszországban október 5-én zárul az átigazolási piac és a klubok addig bonyolíthatnak le transzfereket.

A MilanNews és a Sky Sport Italia arról számolt be, hogy Nastasic a Milan célpontjai között szerepel. Korábban felmerült Nikola Milenkovic szerződtetésének a lehetősége, azonban a transzfer bonyolult, így a klub új kiszemeltek után néz. Ahogy arról írtunk: Kristoffer Ajer, a Celtic védője is szóba került a piros-feketéknél.

Nastasic 2015 óta a Schalke együttesében szerepel és márciusban töltötte be a 27. életévét. Korábban rövid ideig a Fiorentinában is játszott, tehát nem lenne számára teljesen idegen az olasz futball. A Milan vezetősége – a Simon Kjaer-transzferhez hasonlóan – kölcsön+opcióval vinné Nastasicot, azonban kérdés, hogy a németek nyitottak-e erre az átigazolási formulára. A játékos ügynöke, Fali Ramadani jelenleg Milánóban tartózkodik és kilátásban van egy találkozó Paolo Maldiniékkal.

A MilanNews hozzátette: hogy a Nastasic-vonal a mercato utolsó napjaiban kerülhet előtérbe, mert a klub figyelemmel kísér más lehetőségeket is, mint például Ajert.

3 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Jajj neee…engedjük el. Szerintem lassú és körülményes. Sokkal több volt benne anno, ha 7 éve leigazoljuk azt mondom, remek transfer, de most szerintem fölösleges.
    Ajer, Tomiyasu jobb lenne, de egyébként nem vágom… van két sornyi belső védőnk. Romagnoli és Kjear mellett szerintem Duarte és Gabbia remek rotáció, a szerb pedig nem jobb, mint Musa.
    Évek óta ide-oda küldjük a belső védőket anélkül, hogy játszatnánk őket. Gomez, Caldara és majdnem Kjear is. Szerintem felesleges igazolás lenne. Max ingyen, eseteg 1 év kölcsön, de pénzt nem adnék érte.